Het nieuwe album van Bitter Sweet

Niet de eerste de beste coverband. Al jarenlang treedt Bitter Sweet op door heel het land en weten ze er altijd een succes van te maken.

Het platenlabel Warner Music Benelux heeft ons ingeschakeld om de lancering van hun nieuwe album ‘Keep me by your side’ met behulp van reverse graffiti en krijt graffiti kracht bij te zetten in 5 grote steden in Nederland. De uitingen werden door het publiek opgepikt met een ‘selfie’ en gedeeld op Facebook wat zorgde voor leuke extra publiciteit!

 

Bekijk de mogelijkheden

 

Gemeente Lingewaal krijt graffiti

Gemeente Lingewaal

Hondenpoep campagne In opdracht van de Gemeente Lingewaal hebben op locaties waar de bewoners veel lasten hadden van hondenpoep verschillende melkverf uitingen aangebracht. Veel bewoners in Lingewaal zijn zich niet bewust van het probleem. Met het ontwerp willen wij de
Lees meer…

HLT samen woninginbraken clean graffiti

Gemeenten Hillegom, Lisse en Teylingen

Stop woninginbraken in Gemeentes! Voor de drie Gemeentes in Nederland hebben wij een woninginbraken campagne uitgevoerd. De Gemeentes willen bij de bewoners bewustwording creëren doodmiddel van onze duurzame straatreclames. Wij hebben een ontwerp gemaakt waarbij de volgende tekst is gebruikt:
Lees meer…