Corona / Covid-19 campagne

Voor de gemeente Helmond hebben wij ruim 20 uitingen aangebracht op drukbezochte locaties. Het voordeel van deze vorm van adverteren is dat we de uitingen nagenoeg op elke ondergrond kunnen aanbrengen. Als gemeente kun je op deze duurzame manier doelgericht communiceren met bewoners.

In het van het COVID-19 (corona) hebben wij op diverse plekken zowel tijdelijke krijt graffiti als Reverse Graffiti toegepast. De uitingen blijven voor enkele weken zichtbaar en zullen vanzelf weer vervagen. Uiteraard bieden wij ook andere duurzame methodes aan waarbij de uitingen tot enkele maanden zichtbaar blijven.

Wilt u als gemeente ook weten wat de mogelijkheden zijn om deze duurzame vorm van adverteren toe te passen? Neem vandaag nog contact met ons op!

Gemeente Schiedam - Corona - tijdelijke krijt

Gemeente Schiedam

Corona / Covid-19 campagne In de gemeente Schiedam hebben wij diverse krijtuitingen aangebracht in het kader van Corona. Op deze duurzame manier van communiceren wilt de gemeente de bewoners wijzen op de afstand die men van elkaar moeten houden. De
Lees meer…

Gemeente Lingewaal krijt graffiti

Gemeente Lingewaal

Hondenpoep campagne In opdracht van de Gemeente Lingewaal hebben op locaties waar de bewoners veel lasten hadden van hondenpoep verschillende melkverf uitingen aangebracht. Veel bewoners in Lingewaal zijn zich niet bewust van het probleem. Met het ontwerp willen wij de
Lees meer…

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com