Hondenpoep campagne

In opdracht van de Gemeente Lingewaal hebben op locaties waar de bewoners veel lasten hadden van hondenpoep verschillende melkverf uitingen aangebracht. Veel bewoners in Lingewaal zijn zich niet bewust van het probleem. Met het ontwerp willen wij de bewoners bewust maken van het “hondenpoep” probleem.

Wij hebben gebruik gemaakt van duurzame melkverf. De melkverf blijft voor een langere periode zichtbaar en zal langzaam slijten. Wij passen deze vorm van communiceren regelmatig toe in diverse Gemeentes in Nederland. Wilt u zicht onderscheiden als Gemeentes door op een duurzame en bewuste manier te adverteren. Neem dan contact op met ons!

HLT samen woninginbraken clean graffiti

Gemeenten Hillegom, Lisse en Teylingen

Stop woninginbraken in Gemeentes! Voor de drie Gemeentes in Nederland hebben wij een woninginbraken campagne uitgevoerd. De Gemeentes willen bij de bewoners bewustwording creƫren doodmiddel van onze duurzame straatreclames. Wij hebben een ontwerp gemaakt waarbij de volgende tekst is gebruikt:
Lees meer…

EK voetbal voor vrouwen tijdelijke krijt graffiti

EK voetbal voor vrouwen

EK voetval voor vrouwen in Nederland De Gemeente Utrecht heeft ons de opdracht gegeven om in de stad Utrecht op verschillende locaties oranje krijttags aan te brengen. Wij hebben met trots aan deze opdracht gewerkt. Op de looproutes naar het
Lees meer…