De krijt- en melkverf uitingen, soms ook wel krijt graffiti genoemd, is één van onze milieuvriendelijke diensten om uw boodschap op straat te laten spreken. Deze tijdelijke vorm van straatreclame is zeer opvallend en overal te plaatsen.

De straatreclame campagnes met krijt- en melkverfuitingen zijn echte eyecatchers doordat ze in verschillende kleuren kunnen worden aangebracht. In tegenstelling tot reverse- en green graffiti zijn de krijt graffiti op elke ondergrond te plaatsen maar niet geheel zonder risico. Net als de andere vormen van guerrilla marketing is het niet mogelijk om een vergunning aan te vragen. Deze vorm van guerrilla marketing is ideaal voor het aanbrengen van een route of voor een tijdelijke promotie van uw product, evenement, merk of winkel. Een straatreclame campagne in reverse graffiti is ook goed te combineren met krijt- en melkverfuitingen. Wanneer een ondergrond niet geschikt is voor reverse graffiti kunnen wij een krijt- of melkverfuiting plaatsen. De uitingen zullen na verloop van tijd langzaam wegvagen door regen en voetgangers.

Ook onze krijt- en melkverfuitingen zijn duurzaam

We krijgen vaak de vraag of de krijt- en melkverfuitingen milieuvriendelijk zijn. Dit komt omdat ze ook in kleur kunnen worden aangebracht. Wat maakt onze krijt uitingen dan milieuvriendelijk? Dit komt doordat het krijt en de melkverf van natuurlijke materialen gemaakt wordt, zoals; melkeiwitten, pigmenten van aarde, lime, kalk en klei. De uitingen zijn 100% organisch en volkomen milieuvriendelijk, dus niet schadelijk voor mens, dier en milieu.

Het verschil tussen krijt- en melkverfuitingen

Het verschil tussen de krijt- en melkverfuitingen zit hem vooral in de levensduur. Afhankelijk van de weersomstandigheden en gekozen locatie blijven melkverf uitingen langer zitten. Deze uitingen kunnen tot wel 12 maanden zichtbaar blijven. Krijt uitingen blijven maximaal 4 weken zichtbaar. Wij bieden ook de mogelijkheid de uitingen weer te verwijderen na een afgesproken datum. Afhankelijk van uw wensen en doelstelling adviseren wij de uitingen in krijt of melkverf te plaatsen.

Nieuwsgierig wat een campagne voor u zou kosten?


Vul onderstaand formulier in om meer informatie te ontvangen over onze krijt graffiti of melkverf diensten

 

Krijt graffiti
Wij verzorgen Krijt – en melkverf uitingen in heel de Benelux.
krijt melkverf
De Krijt – en melkverf uitingen zijn aan te brengen op alle ondergronden.
krijt graffiti reclame
Krijt – en melkverf uitingen zijn niet aan te brengen wanneer de ondergrond vochtig is.
krijt reclame
Deze vorm van straatreclame is ideaal voor in de lente- en zomermaanden.
Melkverf reclame
De gemiddelde levensduur van een krijt uiting is maximaal 4 weken en van een melkverf uiting kan dit oplopen tot maximaal 12 maanden.
krijt graffiti
Krijt – en melkverf uitingen zijn een vorm van guerrilla marketing.
krijt graffiti
Voor de Krijt – en melkverf uitingen vragen wij geen vergunning aan.
krijt graffiti
Het meest gebruikelijke formaat van een mal of sjabloon is ± 1,5m2, hier kan van worden afgeweken.
krijt graffiti
De gehele straatreclame campagne wordt opgeleverd door middel van een fotorapportage van hoge kwaliteit.
krijt graffiti
De voorbereidingstijd van een campagne is gemiddeld 4 á 5 dagen, spoed is in overleg mogelijk.
Krijt Graffiti Corona

Gemeente Helmond

Corona / Covid-19 campagne Voor de gemeente Helmond hebben wij ruim 20 uitingen aangebracht op drukbezochte locaties. Het voordeel van deze vorm van adverteren is dat we de uitingen nagenoeg op elke ondergrond kunnen aanbrengen. Als gemeente kun je op
Lees meer…

Gemeente Schiedam - Corona - tijdelijke krijt

Gemeente Schiedam

Corona / Covid-19 campagne In de gemeente Schiedam hebben wij diverse krijtuitingen aangebracht in het kader van Corona. Op deze duurzame manier van communiceren wilt de gemeente de bewoners wijzen op de afstand die men van elkaar moeten houden. De
Lees meer…

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com