Reverse graffiti

Reverse graffiti, of soms ook wel green graffiti of clean graffiti genoemd is een originele vorm van buiten- en straatreclame. Door middel van een sjabloon, water en een hogedrukreiniger wordt er een uiting op de straat aangebracht.

 

 

De kracht van reverse graffiti is dat deze erg origineel en meeslepend zijn, ze verschijnen op plekken waar mensen dit niet verwachten. De reclame uitingen kunnen op plekken geplaatst worden waar traditionele straatreclame niet kan komen. Hierbij valt te denken aan drukbezochte gebieden zoals winkelcentrums, bus- en treinstations, pinautomaten, scholen en andere specifieke locaties waar uw doelgroep te vinden is. Reverse graffiti is een duurzame vorm van straatreclame waarbij er niets wordt aangebracht maar waarbij juist selectief een gedeelte van de straat wordt schoongespoten. Het resultaat is een opvallende reclame uiting én een schonere straat. Dus hoe viezer de straat, des te mooier de reverse graffiti voor u door middel van een grote ‘schoonmaak’.

De kwaliteit van reverse graffiti blijft afhankelijk van het type ondergrond minimaal 4 weken tot maximaal 12 maanden zichtbaar. Wanneer de ondergrond niet geschikt is voor reverse graffiti kunnen wij in overleg een krijt- of melkverfuiting aanbrengen.

Wij maken graag reclame voor u

 

Green graffiti

Het milieuvriendelijke karakter van deze mediavorm draagt hierdoor positief bij aan het imago van uw merk of product. Samen met u bepalen we waar de reverse – of green graffiti campagne aanbracht dient te worden. Afhankelijk van de doelstelling en de grootte van de campagne bepalen we het aantal uitingen. Onze grafisch designer ontwerpt op basis van de kernboodschap een mal of sjabloon. Bijna elke visual is om te zetten naar een sjabloon. Echter adviseren wij de boodschap zo compact mogelijk te houden en een groot lettertype te gebruiken.

 

Wat zijn de voordelen van Clean graffiti?

De voordelen van clean graffiti zullen wij voor jou uitschrijven en beter in kaart brengen. Het is handig om te zien waarom clean graffiti veel voordelen met zich meebrengt wat betreft het adverteren:

-Levensduur van clean graffiti kan oplopen tot enkele maanden;
-Duurzame manier van adverteren en niet schadelijk voor mens en milieu;
-Clean graffiti kan toegepast worden op plekken waar je met de traditionele reclamevormen niet kan adverteren;
-Aantoonbare hoge ROI.

 

 

Vul onderstaand formulier in om meer informatie te ontvangen over onze reverse – en of green graffiti diensten

 

 

clean graffiti
Wij verzorgen reverse- en green graffiti campagnes in heel de Benelux.
clean graffiti
Niet alle ondergronden zijn geschikt voor reverse- of green graffiti.
green graffiti
Wij zijn gespecialiseerd in het overbrengen van uw boodschap en het ontwerp hiervan.
Reverse graffiti
Van tevoren doen wij research naar de locaties om te bepalen of deze geschikt zijn.
Reverse graffiti
De gemiddelde levensduur van green graffiti uitingen is 4 weken, in sommige gevallen loopt dit op tot 12 maanden.
Green graffiti
Reverse graffiti is een vorm van guerrilla marketing.
Reverse graffiti
Voor de reverse graffiti campagnes vragen wij geen vergunning aan.
Green graffiti
Het meest gebruikelijke formaat van een mal of sjabloon is ± 1,5m2, hier kan van worden afgeweken.
Reverse graffiti
De gehele straatreclame campagne wordt opgeleverd door middel van een fotorapportage van hoge kwaliteit.
Reverse graffiti
De voorbereidingstijd van een campagne is gemiddeld 4 á 5 dagen, spoed is in overleg mogelijk.

 

Reverse graffiti feitjes

Het is niet verboden om de straat schoon te spuiten. Toch is deze vorm van straatreclame een grijs (wets)gebied en laten we in de meeste gevallen een reclame uiting achter. De uitvoering van een reverse graffiti campagne vraagt een subtiele aanpak waarin wij gespecialiseerd zijn. Dankzij onze ervaring kunnen wij van tevoren een goede inschatting maken van eventuele risico’s en deze tot een minimum beperken. Zo zullen wij bijvoorbeeld een maximum aantal reverse graffiti uitingen plaatsen in een gebied om eventuele klachten te voorkomen.

Lees hier meer over de oorsprong van Reverse graffiti

HLT samen woninginbraken clean graffiti

Gemeenten Hillegom, Lisse en Teylingen

Stop woninginbraken in Gemeentes! Voor de drie Gemeentes in Nederland hebben wij een woninginbraken campagne uitgevoerd. De Gemeentes willen bij de bewoners bewustwording creëren doodmiddel van onze duurzame straatreclames. Wij hebben een ontwerp gemaakt waarbij de volgende tekst is gebruikt:
Lees meer…

Tijdelijke krijt Jobxion

JobXion

Samen bouwen aan de toekomst JobXion is een uitzendbureau in de bouw & techniek dat al 14 jaar actief is. Wij hebben de organisatie geholpen met een wervingscampagne voor nieuw personeel. Hierbij hebben wij gebruik gemaakt van Reverse Graffiti en
Lees meer…

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com