De weg naar een goed belegd broodje

De franchisenemers van verschillende vestigingen van Subway in Rotterdam hebben hun handen in elkaar geslagen voor een gezamenlijke campagne door de stad. Deze campagne was bedoeld om voetgangers de weg te wijzen naar een van de vestigingen van Subway om zo hun honger te kunnen stillen.

Naast het neerzetten van een tijdelijke route met krijt graffiti zullen de logo’s van Subway in het straatbeeld van Rotterdam zorgen voor branding van het merk. Door reverse graffiti te gebruiken zal de route minstens 2 maanden zichtbaar blijven voor het publiek.

 

Bekijk de mogelijkheden

Gemeente Lingewaal krijt graffiti

Gemeente Lingewaal

Hondenpoep campagne In opdracht van de Gemeente Lingewaal hebben op locaties waar de bewoners veel lasten hadden van hondenpoep verschillende melkverf uitingen aangebracht. Veel bewoners in Lingewaal zijn zich niet bewust van het probleem. Met het ontwerp willen wij de
Lees meer…

HLT samen woninginbraken clean graffiti

Gemeenten Hillegom, Lisse en Teylingen

Stop woninginbraken in Gemeentes! Voor de drie Gemeentes in Nederland hebben wij een woninginbraken campagne uitgevoerd. De Gemeentes willen bij de bewoners bewustwording creëren doodmiddel van onze duurzame straatreclames. Wij hebben een ontwerp gemaakt waarbij de volgende tekst is gebruikt:
Lees meer…