De beste online plaatselijke deals

Social Deal is een bekend begrip in verschillende grote steden in Nederland. Via het eerste hyperlokale online platform kan je gebruik maken van lokale aanbiedingen en kortingen bij bedrijven bij jou in de buurt.

Onze reverse graffiti– en krijtcampagne was gekoppeld aan een Instagram- en Facebookactie waarbij je door middel van een selfie te delen je kans kon maken op € 250,- aan tegoed op de website Socialdeal.nl. Deze actie werd via verschillende kanalen bekend gemaakt zodat de interactie met onze uitingen werd vergroot. Er ontstond een ware battle voor die felbegeerde € 250,- per stad. Heb jij een van de uitingen kunnen vinden?

 

Bekijk de mogelijkheden

Gemeente Lingewaal krijt graffiti

Gemeente Lingewaal

Hondenpoep campagne In opdracht van de Gemeente Lingewaal hebben op locaties waar de bewoners veel lasten hadden van hondenpoep verschillende melkverf uitingen aangebracht. Veel bewoners in Lingewaal zijn zich niet bewust van het probleem. Met het ontwerp willen wij de
Lees meer…

HLT samen woninginbraken clean graffiti

Gemeenten Hillegom, Lisse en Teylingen

Stop woninginbraken in Gemeentes! Voor de drie Gemeentes in Nederland hebben wij een woninginbraken campagne uitgevoerd. De Gemeentes willen bij de bewoners bewustwording creëren doodmiddel van onze duurzame straatreclames. Wij hebben een ontwerp gemaakt waarbij de volgende tekst is gebruikt:
Lees meer…