Een route richting het Hotel met reverse graffiti

Voor een campagne voor Postillion Hotels hebben wij ruim 20 uitingen aangebracht met reverse graffiti. Het doel was om meer bezoekers richting het hotel te leiden. Met de inzet van reverse graffiti hebben we mooie uitingen weten aan te brengen op de vieze ondergrond.

Voor één van de acht locaties in Nederland hebben wij de campagne aangebracht. De reverse graffiti uitingen kunnen tot wel 4 maanden zichtbaar blijven. Hoe viezer de ondergrond hoe langer de uitingen zichtbaar blijven.

Zou je willen weten wat het kost om een reverse graffiti of krijt graffiti campagne in te zetten? Neem dan contact met ons op.

 

Krijt Graffiti Corona

Gemeente Helmond

Corona / Covid-19 campagne Voor de gemeente Helmond hebben wij ruim 20 uitingen aangebracht op drukbezochte locaties. Het voordeel van deze vorm van adverteren is dat we de uitingen nagenoeg op elke ondergrond kunnen aanbrengen. Als gemeente kun je op
Lees meer…

Gemeente Schiedam - Corona - tijdelijke krijt

Gemeente Schiedam

Corona / Covid-19 campagne In de gemeente Schiedam hebben wij diverse krijtuitingen aangebracht in het kader van Corona. Op deze duurzame manier van communiceren wilt de gemeente de bewoners wijzen op de afstand die men van elkaar moeten houden. De
Lees meer…

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com