Een route richting het Hotel met reverse graffiti

Voor een campagne voor Postillion Hotels hebben wij ruim 20 uitingen aangebracht met reverse graffiti. Het doel was om meer bezoekers richting het hotel te leiden. Met de inzet van reverse graffiti hebben we mooie uitingen weten aan te brengen op de vieze ondergrond.

Voor één van de acht locaties in Nederland hebben wij de campagne aangebracht. De reverse graffiti uitingen kunnen tot wel 4 maanden zichtbaar blijven. Hoe viezer de ondergrond hoe langer de uitingen zichtbaar blijven.

Zou je willen weten wat het kost om een reverse graffiti of krijt graffiti campagne in te zetten? Neem dan contact met ons op.

 

Gemeente Lingewaal krijt graffiti

Gemeente Lingewaal

Hondenpoep campagne In opdracht van de Gemeente Lingewaal hebben op locaties waar de bewoners veel lasten hadden van hondenpoep verschillende melkverf uitingen aangebracht. Veel bewoners in Lingewaal zijn zich niet bewust van het probleem. Met het ontwerp willen wij de
Lees meer…

HLT samen woninginbraken clean graffiti

Gemeenten Hillegom, Lisse en Teylingen

Stop woninginbraken in Gemeentes! Voor de drie Gemeentes in Nederland hebben wij een woninginbraken campagne uitgevoerd. De Gemeentes willen bij de bewoners bewustwording creëren doodmiddel van onze duurzame straatreclames. Wij hebben een ontwerp gemaakt waarbij de volgende tekst is gebruikt:
Lees meer…