Een route richting het Hotel met reverse graffiti

Voor een campagne voor Postillion Hotels hebben wij ruim 20 uitingen aangebracht met reverse graffiti. Het doel was om meer bezoekers richting het hotel te leiden. Met de inzet van reverse graffiti hebben we mooie uitingen weten aan te brengen op de vieze ondergrond.

Voor één van de acht locaties in Nederland hebben wij de campagne aangebracht. De reverse graffiti uitingen kunnen tot wel 4 maanden zichtbaar blijven. Hoe viezer de ondergrond hoe langer de uitingen zichtbaar blijven.

Zou je willen weten wat het kost om een reverse graffiti of krijt graffiti campagne in te zetten? Neem dan contact met ons op.

 

Velsertunnelrun

Niet zo maar een run! Een unieke kans en een prachtig parcours van Velsen naar Beverwijk. De route met een afstand van 7,68 km is met 6000 lopers volledig uitverkocht. Op het parcours hebben wij op diverse afstanden krijt graffiti
Lees meer…

Bruno Mars

Bruno Mars brengt nieuw album 24K Magic uit Voor de lancering van het nieuwe album van Bruno Mars en de nominatie voor de MTV EMA’s in Rotterdam Ahoy hebben wij verschillende krijt en reverse graffiti uitingen aangebracht in de binnenstad. De
Lees meer…