Oosterbaan Gym is een begrip in Rotterdam en omgeving

Voor de gym hebben wij een mooie krijt graffiti campagne aangebracht in de regio Rijnmond. De gym is gespecialiseerd in kickboksen en boksen en heeft al veel kampioenen op de kaart gezet. Voor de lancering van de nieuwe website hebben wij diverse krijt graffiti uitingen aangebracht. Hierbij is gebruik gemaakt van twee verschillende krijt kleuren. Het doel van de campagne was om zoveel mogelijk mensen naar de vernieuwde website te leiden.

Voor Oosterbaan Gym hebben wij tevens een super straks design geleverd en dat is zeker terug te zien in de uitingen op straat. Wil je ook een spraakmakende krijt graffiti of reverse graffiti campagne door ons laten uitvoeren? Neem dan contact op met ons.

Gemeente Lingewaal krijt graffiti

Gemeente Lingewaal

Hondenpoep campagne In opdracht van de Gemeente Lingewaal hebben op locaties waar de bewoners veel lasten hadden van hondenpoep verschillende melkverf uitingen aangebracht. Veel bewoners in Lingewaal zijn zich niet bewust van het probleem. Met het ontwerp willen wij de
Lees meer…

HLT samen woninginbraken clean graffiti

Gemeenten Hillegom, Lisse en Teylingen

Stop woninginbraken in Gemeentes! Voor de drie Gemeentes in Nederland hebben wij een woninginbraken campagne uitgevoerd. De Gemeentes willen bij de bewoners bewustwording creƫren doodmiddel van onze duurzame straatreclames. Wij hebben een ontwerp gemaakt waarbij de volgende tekst is gebruikt:
Lees meer…