Duurzaamheid als focus

Make a Difference is het jaarlijkse evenement voor het verhogen van het bewustzijn onder studenten aan de Erasmus Universiteit Rotterdam over het belang van maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) en duurzaamheid.

Het evenement is bedoeld om een belang in de onderwerpen met betrekking tot MVO en duurzaamheid te hebben en te laten zien dat studenten de relevantie van deze thema’s in de praktijk brengen. Het belangrijkste is dat dit evenement een bron van inspiratie moet worden voor studenten om duurzame en maatschappelijk verantwoorde keuzes te maken gedurende hun hele loopbaan.

Voor de promotie van dit evenement hebben wij op en rond de campus van Erasmus Universiteit Rotterdam verschillende reverse graffiti– en krijt graffiti-uitingen aangebracht.

 

Bekijk de mogelijkheden

Gemeente Lingewaal krijt graffiti

Gemeente Lingewaal

Hondenpoep campagne In opdracht van de Gemeente Lingewaal hebben op locaties waar de bewoners veel lasten hadden van hondenpoep verschillende melkverf uitingen aangebracht. Veel bewoners in Lingewaal zijn zich niet bewust van het probleem. Met het ontwerp willen wij de
Lees meer…

HLT samen woninginbraken clean graffiti

Gemeenten Hillegom, Lisse en Teylingen

Stop woninginbraken in Gemeentes! Voor de drie Gemeentes in Nederland hebben wij een woninginbraken campagne uitgevoerd. De Gemeentes willen bij de bewoners bewustwording creëren doodmiddel van onze duurzame straatreclames. Wij hebben een ontwerp gemaakt waarbij de volgende tekst is gebruikt:
Lees meer…