Duurzaamheid als focus

Make a Difference is het jaarlijkse evenement voor het verhogen van het bewustzijn onder studenten aan de Erasmus Universiteit Rotterdam over het belang van maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) en duurzaamheid.

Het evenement is bedoeld om een belang in de onderwerpen met betrekking tot MVO en duurzaamheid te hebben en te laten zien dat studenten de relevantie van deze thema’s in de praktijk brengen. Het belangrijkste is dat dit evenement een bron van inspiratie moet worden voor studenten om duurzame en maatschappelijk verantwoorde keuzes te maken gedurende hun hele loopbaan.

Voor de promotie van dit evenement hebben wij op en rond de campus van Erasmus Universiteit Rotterdam verschillende reverse graffiti– en krijt graffiti-uitingen aangebracht.

 

Bekijk de mogelijkheden

Krijt Graffiti Corona

Gemeente Helmond

Corona / Covid-19 campagne Voor de gemeente Helmond hebben wij ruim 20 uitingen aangebracht op drukbezochte locaties. Het voordeel van deze vorm van adverteren is dat we de uitingen nagenoeg op elke ondergrond kunnen aanbrengen. Als gemeente kun je op
Lees meer…

Gemeente Schiedam - Corona - tijdelijke krijt

Gemeente Schiedam

Corona / Covid-19 campagne In de gemeente Schiedam hebben wij diverse krijtuitingen aangebracht in het kader van Corona. Op deze duurzame manier van communiceren wilt de gemeente de bewoners wijzen op de afstand die men van elkaar moeten houden. De
Lees meer…

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com