Duurzaamheid als focus

Make a Difference is het jaarlijkse evenement voor het verhogen van het bewustzijn onder studenten aan de Erasmus Universiteit Rotterdam over het belang van maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) en duurzaamheid.

Het evenement is bedoeld om een belang in de onderwerpen met betrekking tot MVO en duurzaamheid te hebben en te laten zien dat studenten de relevantie van deze thema’s in de praktijk brengen. Het belangrijkste is dat dit evenement een bron van inspiratie moet worden voor studenten om duurzame en maatschappelijk verantwoorde keuzes te maken gedurende hun hele loopbaan.

Voor de promotie van dit evenement hebben wij op en rond de campus van Erasmus Universiteit Rotterdam verschillende reverse graffiti– en krijt graffiti-uitingen aangebracht.

 

Bekijk de mogelijkheden

Velsertunnelrun

Niet zo maar een run! Een unieke kans en een prachtig parcours van Velsen naar Beverwijk. De route met een afstand van 7,68 km is met 6000 lopers volledig uitverkocht. Op het parcours hebben wij op diverse afstanden krijt graffiti
Lees meer…

Postillion Hotels

Een route richting het Hotel met reverse graffiti Voor een campagne voor Postillion Hotels hebben wij ruim 20 uitingen aangebracht met reverse graffiti. Het doel was om meer bezoekers richting het hotel te leiden. Met de inzet van reverse graffiti
Lees meer…