Business Week 2015

De EFR Business Week is een van de meest prestigieuze conferenties georganiseerd door studenten in Europa. Tijdens de EFR Business Week verwelkomen ze een breed scala aan internationaal gerenommeerde sprekers die hun eigen unieke verhalen te delen.

Om de Business Week 2015 van de Erasmus Universiteit Rotterdam te promoten hebben wij van Natuurlijkadverteren.nl een reverse graffiti– en krijt graffiti-campagne gerealiseerd op de campus en omgeving van de universiteit.

Wouter ten Brink - Commissioner of marketing

We zijn heel erg tevreden over de samenwerking met natuurlijkadverteren.nl.

We hadden op erg korte termijn een advertentieset nodig en dat was gelukkig geen probleem. Het contact verliep erg goed en het resultaat was prima!

 

Bekijk de mogelijkheden

Velsertunnelrun

Niet zo maar een run! Een unieke kans en een prachtig parcours van Velsen naar Beverwijk. De route met een afstand van 7,68 km is met 6000 lopers volledig uitverkocht. Op het parcours hebben wij op diverse afstanden krijt graffiti
Lees meer…

Postillion Hotels

Een route richting het Hotel met reverse graffiti Voor een campagne voor Postillion Hotels hebben wij ruim 20 uitingen aangebracht met reverse graffiti. Het doel was om meer bezoekers richting het hotel te leiden. Met de inzet van reverse graffiti
Lees meer…