Business Week 2015

De EFR Business Week is een van de meest prestigieuze conferenties georganiseerd door studenten in Europa. Tijdens de EFR Business Week verwelkomen ze een breed scala aan internationaal gerenommeerde sprekers die hun eigen unieke verhalen te delen.

Om de Business Week 2015 van de Erasmus Universiteit Rotterdam te promoten hebben wij van Natuurlijkadverteren.nl een reverse graffiti– en krijt graffiti-campagne gerealiseerd op de campus en omgeving van de universiteit.

Wouter ten Brink - Commissioner of marketing

We zijn heel erg tevreden over de samenwerking met natuurlijkadverteren.nl.

We hadden op erg korte termijn een advertentieset nodig en dat was gelukkig geen probleem. Het contact verliep erg goed en het resultaat was prima!

 

Bekijk de mogelijkheden

Krijt Graffiti Corona

Gemeente Helmond

Corona / Covid-19 campagne Voor de gemeente Helmond hebben wij ruim 20 uitingen aangebracht op drukbezochte locaties. Het voordeel van deze vorm van adverteren is dat we de uitingen nagenoeg op elke ondergrond kunnen aanbrengen. Als gemeente kun je op
Lees meer…

Gemeente Schiedam - Corona - tijdelijke krijt

Gemeente Schiedam

Corona / Covid-19 campagne In de gemeente Schiedam hebben wij diverse krijtuitingen aangebracht in het kader van Corona. Op deze duurzame manier van communiceren wilt de gemeente de bewoners wijzen op de afstand die men van elkaar moeten houden. De
Lees meer…

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com