Business Week 2015

De EFR Business Week is een van de meest prestigieuze conferenties georganiseerd door studenten in Europa. Tijdens de EFR Business Week verwelkomen ze een breed scala aan internationaal gerenommeerde sprekers die hun eigen unieke verhalen te delen.

Om de Business Week 2015 van de Erasmus Universiteit Rotterdam te promoten hebben wij van Natuurlijkadverteren.nl een reverse graffiti– en krijt graffiti-campagne gerealiseerd op de campus en omgeving van de universiteit.

Wouter ten Brink - Commissioner of marketing

We zijn heel erg tevreden over de samenwerking met natuurlijkadverteren.nl.

We hadden op erg korte termijn een advertentieset nodig en dat was gelukkig geen probleem. Het contact verliep erg goed en het resultaat was prima!

 

Bekijk de mogelijkheden

Gemeente Lingewaal krijt graffiti

Gemeente Lingewaal

Hondenpoep campagne In opdracht van de Gemeente Lingewaal hebben op locaties waar de bewoners veel lasten hadden van hondenpoep verschillende melkverf uitingen aangebracht. Veel bewoners in Lingewaal zijn zich niet bewust van het probleem. Met het ontwerp willen wij de
Lees meer…

HLT samen woninginbraken clean graffiti

Gemeenten Hillegom, Lisse en Teylingen

Stop woninginbraken in Gemeentes! Voor de drie Gemeentes in Nederland hebben wij een woninginbraken campagne uitgevoerd. De Gemeentes willen bij de bewoners bewustwording creëren doodmiddel van onze duurzame straatreclames. Wij hebben een ontwerp gemaakt waarbij de volgende tekst is gebruikt:
Lees meer…