Een toonaangevend detacheringskantoor van de financiële dienstverlening

DPA Banking & Insurace heeft ons benaderd om een campagne te verzorgen om hun naamsbekendheid te vergroten met behulp van reverse graffiti en krijt graffiti. DPA Banking & Insurance is een detacheringsbureau in de financiele dienstverlening. Wij hebben onder andere in regio Amstrdam, Alkmaar, Rotterdam en Den Haag hun visitekaartje afgegeven. De campagne is niet onopgemerkt gebleven met een enthousiaste directeur als gevolg!

Andry Klumpert - Directeur DPA Banking & Insurance

Vanuit DPA Banking & Insurance hebben we een korte maar zeer leuke campagne gedaan met Natuurlijkadverteren.nl. Hierbij hebben we op een aantal plekken binnen Nederland (oa NS stations, Hogescholen) via Natuurlijkadverteren.nl reverse grafitti laten aanbrengen om onze naamsbekendheid te vergroten.

De nieuwe, verfrissende en milieuvriendelijke manier van adverteren past heel goed bij wat we vanuit DPA Banking & Insurance naar onze klanten en kandidaten willen uitstralen. Door de korte lijnen en de heldere communicatie is het heel fijn en snel schakelen met Vincent en Mike. Het heeft ons veel verrassende en zeer positieve reacties opgeleverd. Kortom zeker voor herhaling vatbaar!

 

Bekijk de mogelijkheden

Krijt Graffiti Corona

Gemeente Helmond

Corona / Covid-19 campagne Voor de gemeente Helmond hebben wij ruim 20 uitingen aangebracht op drukbezochte locaties. Het voordeel van deze vorm van adverteren is dat we de uitingen nagenoeg op elke ondergrond kunnen aanbrengen. Als gemeente kun je op
Lees meer…

Gemeente Schiedam - Corona - tijdelijke krijt

Gemeente Schiedam

Corona / Covid-19 campagne In de gemeente Schiedam hebben wij diverse krijtuitingen aangebracht in het kader van Corona. Op deze duurzame manier van communiceren wilt de gemeente de bewoners wijzen op de afstand die men van elkaar moeten houden. De
Lees meer…

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com