Een toonaangevend detacheringskantoor van de financiële dienstverlening

DPA Banking & Insurace heeft ons benaderd om een campagne te verzorgen om hun naamsbekendheid te vergroten met behulp van reverse graffiti en krijt graffiti. DPA Banking & Insurance is een detacheringsbureau in de financiele dienstverlening. Wij hebben onder andere in regio Amstrdam, Alkmaar, Rotterdam en Den Haag hun visitekaartje afgegeven. De campagne is niet onopgemerkt gebleven met een enthousiaste directeur als gevolg!

Andry Klumpert - Directeur DPA Banking & Insurance

Vanuit DPA Banking & Insurance hebben we een korte maar zeer leuke campagne gedaan met Natuurlijkadverteren.nl. Hierbij hebben we op een aantal plekken binnen Nederland (oa NS stations, Hogescholen) via Natuurlijkadverteren.nl reverse grafitti laten aanbrengen om onze naamsbekendheid te vergroten.

De nieuwe, verfrissende en milieuvriendelijke manier van adverteren past heel goed bij wat we vanuit DPA Banking & Insurance naar onze klanten en kandidaten willen uitstralen. Door de korte lijnen en de heldere communicatie is het heel fijn en snel schakelen met Vincent en Mike. Het heeft ons veel verrassende en zeer positieve reacties opgeleverd. Kortom zeker voor herhaling vatbaar!

 

Bekijk de mogelijkheden

Velsertunnelrun

Niet zo maar een run! Een unieke kans en een prachtig parcours van Velsen naar Beverwijk. De route met een afstand van 7,68 km is met 6000 lopers volledig uitverkocht. Op het parcours hebben wij op diverse afstanden krijt graffiti
Lees meer…

Postillion Hotels

Een route richting het Hotel met reverse graffiti Voor een campagne voor Postillion Hotels hebben wij ruim 20 uitingen aangebracht met reverse graffiti. Het doel was om meer bezoekers richting het hotel te leiden. Met de inzet van reverse graffiti
Lees meer…