Een toonaangevend detacheringskantoor van de financiële dienstverlening

DPA Banking & Insurace heeft ons benaderd om een campagne te verzorgen om hun naamsbekendheid te vergroten met behulp van reverse graffiti en krijt graffiti. DPA Banking & Insurance is een detacheringsbureau in de financiele dienstverlening. Wij hebben onder andere in regio Amstrdam, Alkmaar, Rotterdam en Den Haag hun visitekaartje afgegeven. De campagne is niet onopgemerkt gebleven met een enthousiaste directeur als gevolg!

Andry Klumpert - Directeur DPA Banking & Insurance

Vanuit DPA Banking & Insurance hebben we een korte maar zeer leuke campagne gedaan met Natuurlijkadverteren.nl. Hierbij hebben we op een aantal plekken binnen Nederland (oa NS stations, Hogescholen) via Natuurlijkadverteren.nl reverse grafitti laten aanbrengen om onze naamsbekendheid te vergroten.

De nieuwe, verfrissende en milieuvriendelijke manier van adverteren past heel goed bij wat we vanuit DPA Banking & Insurance naar onze klanten en kandidaten willen uitstralen. Door de korte lijnen en de heldere communicatie is het heel fijn en snel schakelen met Vincent en Mike. Het heeft ons veel verrassende en zeer positieve reacties opgeleverd. Kortom zeker voor herhaling vatbaar!

 

Bekijk de mogelijkheden

Gemeente Lingewaal krijt graffiti

Gemeente Lingewaal

Hondenpoep campagne In opdracht van de Gemeente Lingewaal hebben op locaties waar de bewoners veel lasten hadden van hondenpoep verschillende melkverf uitingen aangebracht. Veel bewoners in Lingewaal zijn zich niet bewust van het probleem. Met het ontwerp willen wij de
Lees meer…

HLT samen woninginbraken clean graffiti

Gemeenten Hillegom, Lisse en Teylingen

Stop woninginbraken in Gemeentes! Voor de drie Gemeentes in Nederland hebben wij een woninginbraken campagne uitgevoerd. De Gemeentes willen bij de bewoners bewustwording creëren doodmiddel van onze duurzame straatreclames. Wij hebben een ontwerp gemaakt waarbij de volgende tekst is gebruikt:
Lees meer…