Download dé stage app

Om de nieuwe stage app te promoten hebben wij op verschillende locaties rondom Hogescholen en Universiteiten krijt graffiti en reverse graffiti uitingen aangebracht. Het doel van de campagne is om de nieuwe app zoveel mogelijk onder de aandacht van de studenten te brengen.

Studenten en bedrijven vinden elkaar op Appli. Als student heb je de mogelijkheid om een stageprofiel aan te maken waar je kort vertelt naar wat voor stage je op zoek bent. Bedrijven kunnen door middel van de app in contact komen met de studenten zonder tussenkomst van derden.

 

Bekijk de mogelijkheden

Gemeente Lingewaal krijt graffiti

Gemeente Lingewaal

Hondenpoep campagne In opdracht van de Gemeente Lingewaal hebben op locaties waar de bewoners veel lasten hadden van hondenpoep verschillende melkverf uitingen aangebracht. Veel bewoners in Lingewaal zijn zich niet bewust van het probleem. Met het ontwerp willen wij de
Lees meer…

HLT samen woninginbraken clean graffiti

Gemeenten Hillegom, Lisse en Teylingen

Stop woninginbraken in Gemeentes! Voor de drie Gemeentes in Nederland hebben wij een woninginbraken campagne uitgevoerd. De Gemeentes willen bij de bewoners bewustwording creëren doodmiddel van onze duurzame straatreclames. Wij hebben een ontwerp gemaakt waarbij de volgende tekst is gebruikt:
Lees meer…