Hét vijfdaagse evenement voor studenten

De Amsterdamse Carrière Dagen is hét vijfdaagse evenement voor studenten economie, finance, econometrie en bedrijfskunde die zich willen oriënteren op hun toekomst. Het is het grootste carrière-evenement in zijn soort en biedt studenten de mogelijkheid kennis te maken met toonaangevende multinationals, vooraanstaande non-profit organisaties en andere bedrijven.

Om van dit jaarlijkse evenement weer een succes te maken hebben wij in Amsterdam verschillende uitingen geplaatst. ‘Sign up now’ moest studenten bewegen om zich in te schrijven op dit evenement. De opkomst is mede dankzij onze reverse graffiti en krijt graffiti weer geslaagd.

Fleur van der Schee

Voor de Amsterdamse Carrière Dagen waren wij op zoek naar een nieuwe manier van reclame uitingen die onze jonge doelgroep aantrekt in een stad waarbij het moeilijk is om mensen nog te prikkelen.
Natuurlijkadverteren.nl bood ons die oplossing: het prettige en snelle contact met Mike heeft ervoor gezorgd dat er werd mee gedacht over locaties en oplossingen in een relatief korte tijd. Een klein schalig project met hopelijk een grote impact, bedankt!

 

Bekijk de mogelijkheden

Velsertunnelrun

Niet zo maar een run! Een unieke kans en een prachtig parcours van Velsen naar Beverwijk. De route met een afstand van 7,68 km is met 6000 lopers volledig uitverkocht. Op het parcours hebben wij op diverse afstanden krijt graffiti
Lees meer…

Postillion Hotels

Een route richting het Hotel met reverse graffiti Voor een campagne voor Postillion Hotels hebben wij ruim 20 uitingen aangebracht met reverse graffiti. Het doel was om meer bezoekers richting het hotel te leiden. Met de inzet van reverse graffiti
Lees meer…