Hét vijfdaagse evenement voor studenten

De Amsterdamse Carrière Dagen is hét vijfdaagse evenement voor studenten economie, finance, econometrie en bedrijfskunde die zich willen oriënteren op hun toekomst. Het is het grootste carrière-evenement in zijn soort en biedt studenten de mogelijkheid kennis te maken met toonaangevende multinationals, vooraanstaande non-profit organisaties en andere bedrijven.

Om van dit jaarlijkse evenement weer een succes te maken hebben wij in Amsterdam verschillende uitingen geplaatst. ‘Sign up now’ moest studenten bewegen om zich in te schrijven op dit evenement. De opkomst is mede dankzij onze reverse graffiti en krijt graffiti weer geslaagd.

Fleur van der Schee

Voor de Amsterdamse Carrière Dagen waren wij op zoek naar een nieuwe manier van reclame uitingen die onze jonge doelgroep aantrekt in een stad waarbij het moeilijk is om mensen nog te prikkelen.
Natuurlijkadverteren.nl bood ons die oplossing: het prettige en snelle contact met Mike heeft ervoor gezorgd dat er werd mee gedacht over locaties en oplossingen in een relatief korte tijd. Een klein schalig project met hopelijk een grote impact, bedankt!

 

Bekijk de mogelijkheden

Krijt Graffiti Corona

Gemeente Helmond

Corona / Covid-19 campagne Voor de gemeente Helmond hebben wij ruim 20 uitingen aangebracht op drukbezochte locaties. Het voordeel van deze vorm van adverteren is dat we de uitingen nagenoeg op elke ondergrond kunnen aanbrengen. Als gemeente kun je op
Lees meer…

Gemeente Schiedam - Corona - tijdelijke krijt

Gemeente Schiedam

Corona / Covid-19 campagne In de gemeente Schiedam hebben wij diverse krijtuitingen aangebracht in het kader van Corona. Op deze duurzame manier van communiceren wilt de gemeente de bewoners wijzen op de afstand die men van elkaar moeten houden. De
Lees meer…

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com