Hét vijfdaagse evenement voor studenten

De Amsterdamse Carrière Dagen is hét vijfdaagse evenement voor studenten economie, finance, econometrie en bedrijfskunde die zich willen oriënteren op hun toekomst. Het is het grootste carrière-evenement in zijn soort en biedt studenten de mogelijkheid kennis te maken met toonaangevende multinationals, vooraanstaande non-profit organisaties en andere bedrijven.

Om van dit jaarlijkse evenement weer een succes te maken hebben wij in Amsterdam verschillende uitingen geplaatst. ‘Sign up now’ moest studenten bewegen om zich in te schrijven op dit evenement. De opkomst is mede dankzij onze reverse graffiti en krijt graffiti weer geslaagd.

Fleur van der Schee

Voor de Amsterdamse Carrière Dagen waren wij op zoek naar een nieuwe manier van reclame uitingen die onze jonge doelgroep aantrekt in een stad waarbij het moeilijk is om mensen nog te prikkelen.
Natuurlijkadverteren.nl bood ons die oplossing: het prettige en snelle contact met Mike heeft ervoor gezorgd dat er werd mee gedacht over locaties en oplossingen in een relatief korte tijd. Een klein schalig project met hopelijk een grote impact, bedankt!

 

Bekijk de mogelijkheden

Gemeente Lingewaal krijt graffiti

Gemeente Lingewaal

Hondenpoep campagne In opdracht van de Gemeente Lingewaal hebben op locaties waar de bewoners veel lasten hadden van hondenpoep verschillende melkverf uitingen aangebracht. Veel bewoners in Lingewaal zijn zich niet bewust van het probleem. Met het ontwerp willen wij de
Lees meer…

HLT samen woninginbraken clean graffiti

Gemeenten Hillegom, Lisse en Teylingen

Stop woninginbraken in Gemeentes! Voor de drie Gemeentes in Nederland hebben wij een woninginbraken campagne uitgevoerd. De Gemeentes willen bij de bewoners bewustwording creëren doodmiddel van onze duurzame straatreclames. Wij hebben een ontwerp gemaakt waarbij de volgende tekst is gebruikt:
Lees meer…