Wij helpen u veilig oversteken

Eén van de iconen van Rotterdam, de Van Nellefabriek in de Delfshavense Schie. Voor een van de vele evenementen die de Van Nellefabriek organiseert moesten wij een tijdelijk zebrapad aanbrengen om zo de veiligheid van de bezoekers te kunnen garanderen.

Onze expertise op het gebied van krijt leent zich hier goed voor. Naast reverse graffiti en krijt zijn wij op vele manieren inzetbaar. Het krijt dat wij gebruiken is milieuvriendelijk én kan tegen een spatje regen en voetgangers.

Nadat het evenement is afgelopen hebben wij het tijdelijke zebrapad weer mogen verwijderen door middel van ons water onder hoge druk.

Bekijk de mogelijkheden

Krijt Graffiti Corona

Gemeente Helmond

Corona / Covid-19 campagne Voor de gemeente Helmond hebben wij ruim 20 uitingen aangebracht op drukbezochte locaties. Het voordeel van deze vorm van adverteren is dat we de uitingen nagenoeg op elke ondergrond kunnen aanbrengen. Als gemeente kun je op
Lees meer…

Gemeente Schiedam - Corona - tijdelijke krijt

Gemeente Schiedam

Corona / Covid-19 campagne In de gemeente Schiedam hebben wij diverse krijtuitingen aangebracht in het kader van Corona. Op deze duurzame manier van communiceren wilt de gemeente de bewoners wijzen op de afstand die men van elkaar moeten houden. De
Lees meer…

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com