Wij helpen u veilig oversteken

Eén van de iconen van Rotterdam, de Van Nellefabriek in de Delfshavense Schie. Voor een van de vele evenementen die de Van Nellefabriek organiseert moesten wij een tijdelijk zebrapad aanbrengen om zo de veiligheid van de bezoekers te kunnen garanderen.

Onze expertise op het gebied van krijt leent zich hier goed voor. Naast reverse graffiti en krijt zijn wij op vele manieren inzetbaar. Het krijt dat wij gebruiken is milieuvriendelijk én kan tegen een spatje regen en voetgangers.

Nadat het evenement is afgelopen hebben wij het tijdelijke zebrapad weer mogen verwijderen door middel van ons water onder hoge druk.

Bekijk de mogelijkheden

Gemeente Lingewaal krijt graffiti

Gemeente Lingewaal

Hondenpoep campagne In opdracht van de Gemeente Lingewaal hebben op locaties waar de bewoners veel lasten hadden van hondenpoep verschillende melkverf uitingen aangebracht. Veel bewoners in Lingewaal zijn zich niet bewust van het probleem. Met het ontwerp willen wij de
Lees meer…

HLT samen woninginbraken clean graffiti

Gemeenten Hillegom, Lisse en Teylingen

Stop woninginbraken in Gemeentes! Voor de drie Gemeentes in Nederland hebben wij een woninginbraken campagne uitgevoerd. De Gemeentes willen bij de bewoners bewustwording creëren doodmiddel van onze duurzame straatreclames. Wij hebben een ontwerp gemaakt waarbij de volgende tekst is gebruikt:
Lees meer…