Wij helpen u veilig oversteken

Eén van de iconen van Rotterdam, de Van Nellefabriek in de Delfshavense Schie. Voor een van de vele evenementen die de Van Nellefabriek organiseert moesten wij een tijdelijk zebrapad aanbrengen om zo de veiligheid van de bezoekers te kunnen garanderen.

Onze expertise op het gebied van krijt leent zich hier goed voor. Naast reverse graffiti en krijt zijn wij op vele manieren inzetbaar. Het krijt dat wij gebruiken is milieuvriendelijk én kan tegen een spatje regen en voetgangers.

Nadat het evenement is afgelopen hebben wij het tijdelijke zebrapad weer mogen verwijderen door middel van ons water onder hoge druk.

Bekijk de mogelijkheden

Velsertunnelrun

Niet zo maar een run! Een unieke kans en een prachtig parcours van Velsen naar Beverwijk. De route met een afstand van 7,68 km is met 6000 lopers volledig uitverkocht. Op het parcours hebben wij op diverse afstanden krijt graffiti
Lees meer…

Postillion Hotels

Een route richting het Hotel met reverse graffiti Voor een campagne voor Postillion Hotels hebben wij ruim 20 uitingen aangebracht met reverse graffiti. Het doel was om meer bezoekers richting het hotel te leiden. Met de inzet van reverse graffiti
Lees meer…