Wij helpen u veilig oversteken

Eén van de iconen van Rotterdam, de Van Nellefabriek in de Delfshavense Schie. Voor een van de vele evenementen die de Van Nellefabriek organiseert moesten wij een tijdelijk zebrapad aanbrengen om zo de veiligheid van de bezoekers te kunnen garanderen.

Onze expertise op het gebied van krijt leent zich hier goed voor. Naast reverse graffiti en krijt zijn wij op vele manieren inzetbaar. Het krijt dat wij gebruiken is milieuvriendelijk én kan tegen een spatje regen en voetgangers.

Nadat het evenement is afgelopen hebben wij het tijdelijke zebrapad weer mogen verwijderen door middel van ons water onder hoge druk.

Bekijk de mogelijkheden

Nike FootballX

Nike trapt af met FootballX Op het Nike Football X toernooi hebben de beste straatvoetbalteams van Nederland het tegen elkaar opgenomen. Met onder andere Edward van Gils, wat gezien wordt als de beste straatvoetballer ter wereld, heeft Nike er weer
Lees meer…

duurzaam schilderij

Lumideers

Moswand voor Lumideers   Lumideers is een jong bedrijf dat gespecialiseerd is in creatieve oplossing op het gebied van grafisch design en webdesign. Als dank voor het maken van onze geweldige website hebben wij een moswand met het logo van
Lees meer…