Bekende club & bar op de Kruiskade

De opening van het nieuwe keuken en uiteraard de nieuwe menukaart moest gepromoot worden in Rotterdam. Op welbekende plekken in de stad was het logo van Twenty Six dankzij Reverse Graffiti te vinden, om zo publiek te trekken naar de nieuwe keuken om een hapje te nemen van de gerechten die werden geserveerd.

Selma van Slobbe

Wij wilden de opening van onze nieuwe keuken op een originele manier naar buiten brengen. Na wat onderzoek gedaan te hebben kwamen we bij Natuurlijkadverteren.nl uit.
De keus voor Reverse Graffiti was al snel gemaakt en binnen een dag hadden wij al een offerte ontvangen. De snelheid en vriendelijkheid waarmee het team van Natuurlijkadverteren.nl werkt is uitermate fijn. De samenwerking verliep erg soepel en we zijn ook uiterst tevreden met het resultaat.

Bekijk de mogelijkheden

Gemeente Lingewaal krijt graffiti

Gemeente Lingewaal

Hondenpoep campagne In opdracht van de Gemeente Lingewaal hebben op locaties waar de bewoners veel lasten hadden van hondenpoep verschillende melkverf uitingen aangebracht. Veel bewoners in Lingewaal zijn zich niet bewust van het probleem. Met het ontwerp willen wij de
Lees meer…

HLT samen woninginbraken clean graffiti

Gemeenten Hillegom, Lisse en Teylingen

Stop woninginbraken in Gemeentes! Voor de drie Gemeentes in Nederland hebben wij een woninginbraken campagne uitgevoerd. De Gemeentes willen bij de bewoners bewustwording creëren doodmiddel van onze duurzame straatreclames. Wij hebben een ontwerp gemaakt waarbij de volgende tekst is gebruikt:
Lees meer…