Bekende club & bar op de Kruiskade

De opening van het nieuwe keuken en uiteraard de nieuwe menukaart moest gepromoot worden in Rotterdam. Op welbekende plekken in de stad was het logo van Twenty Six dankzij Reverse Graffiti te vinden, om zo publiek te trekken naar de nieuwe keuken om een hapje te nemen van de gerechten die werden geserveerd.

Selma van Slobbe

Wij wilden de opening van onze nieuwe keuken op een originele manier naar buiten brengen. Na wat onderzoek gedaan te hebben kwamen we bij Natuurlijkadverteren.nl uit.
De keus voor Reverse Graffiti was al snel gemaakt en binnen een dag hadden wij al een offerte ontvangen. De snelheid en vriendelijkheid waarmee het team van Natuurlijkadverteren.nl werkt is uitermate fijn. De samenwerking verliep erg soepel en we zijn ook uiterst tevreden met het resultaat.

Bekijk de mogelijkheden

Krijt Graffiti Corona

Gemeente Helmond

Corona / Covid-19 campagne Voor de gemeente Helmond hebben wij ruim 20 uitingen aangebracht op drukbezochte locaties. Het voordeel van deze vorm van adverteren is dat we de uitingen nagenoeg op elke ondergrond kunnen aanbrengen. Als gemeente kun je op
Lees meer…

Gemeente Schiedam - Corona - tijdelijke krijt

Gemeente Schiedam

Corona / Covid-19 campagne In de gemeente Schiedam hebben wij diverse krijtuitingen aangebracht in het kader van Corona. Op deze duurzame manier van communiceren wilt de gemeente de bewoners wijzen op de afstand die men van elkaar moeten houden. De
Lees meer…

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com