Kun je dromen met een beperking waarmaken?

Dromen waarmaken met een beperking, dat kan heel goed. Als je maar denkt in mogelijkheden. Voor mensen met een beperking of chronische ziekte is het waarmaken van hun dromen niet vanzelfsprekend. Er zijn vaak hindernissen te overwinnen.

Iedereen kan daarbij helpen; zus, buurman, ondernemer, vrijwilliger, collega of vriend. Daarom wil Siza de komende weken mensen hierover aan het denken zetten: Met opvallende reverse graffiti uitingen in het straatbeeld, spreuken van mensen met een beperking en met verhalen zoals die van bijvoorbeeld Thom en Chantal.

Meer weten over de mogelijkheden met green graffiti? Neem contact met ons op.

 

Gemeente Lingewaal krijt graffiti

Gemeente Lingewaal

Hondenpoep campagne In opdracht van de Gemeente Lingewaal hebben op locaties waar de bewoners veel lasten hadden van hondenpoep verschillende melkverf uitingen aangebracht. Veel bewoners in Lingewaal zijn zich niet bewust van het probleem. Met het ontwerp willen wij de
Lees meer…

HLT samen woninginbraken clean graffiti

Gemeenten Hillegom, Lisse en Teylingen

Stop woninginbraken in Gemeentes! Voor de drie Gemeentes in Nederland hebben wij een woninginbraken campagne uitgevoerd. De Gemeentes willen bij de bewoners bewustwording creƫren doodmiddel van onze duurzame straatreclames. Wij hebben een ontwerp gemaakt waarbij de volgende tekst is gebruikt:
Lees meer…