De brandhaardenroute Nijmegen

​Op 22 februari 1944 werd Nijmegen door de Amerikanen gezien als een Duitse stad. Het gevolg van dit misverstand was verschrikkelijk.

Het centrum van de stad Nijmegen werd plat gebombardeerd waarna er een grote brand de stad heeft geplaagd met vele mensen die dit niet meer konden navertellen. Deze zwarte dag in de geschiedenis van Nijmegen word elk jaar herdacht en de mensen lopen een route door de stad waar het bombardement heeft plaatsgevonden. In samenwerking met de gemeente Nijmegen en Studio0404 hebben wij deze route uitgezet met 40 krijt-graffiti’s voor de herdenking op 22 februari 2014.

Bregje Jaspers - Eigenaar van Ontwerpbureau STUDIO 0404

Natuurlijkadverteren.nl heeft voor STUDIO 0404 een mooie routing aangebracht in het Centrum van Nijmegen. Een routing langs verschillende brandhaarden van het bombardement op Nijmegen in februari 1944.

Zoals gewenst moest deze ook (redelijk)snel weer weg zijn uit de binnenstad. Krijt graffiti was daarbij een uitkomst. Veel persoonlijk en snel contact waarbij goed meegedacht werd maakte de samenwerking erg prettig! Dank hiervoor!

 

Bekijk de mogelijkheden

Krijt Graffiti Corona

Gemeente Helmond

Corona / Covid-19 campagne Voor de gemeente Helmond hebben wij ruim 20 uitingen aangebracht op drukbezochte locaties. Het voordeel van deze vorm van adverteren is dat we de uitingen nagenoeg op elke ondergrond kunnen aanbrengen. Als gemeente kun je op
Lees meer…

Gemeente Schiedam - Corona - tijdelijke krijt

Gemeente Schiedam

Corona / Covid-19 campagne In de gemeente Schiedam hebben wij diverse krijtuitingen aangebracht in het kader van Corona. Op deze duurzame manier van communiceren wilt de gemeente de bewoners wijzen op de afstand die men van elkaar moeten houden. De
Lees meer…

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com