De brandhaardenroute Nijmegen

​Op 22 februari 1944 werd Nijmegen door de Amerikanen gezien als een Duitse stad. Het gevolg van dit misverstand was verschrikkelijk.

Het centrum van de stad Nijmegen werd plat gebombardeerd waarna er een grote brand de stad heeft geplaagd met vele mensen die dit niet meer konden navertellen. Deze zwarte dag in de geschiedenis van Nijmegen word elk jaar herdacht en de mensen lopen een route door de stad waar het bombardement heeft plaatsgevonden. In samenwerking met de gemeente Nijmegen en Studio0404 hebben wij deze route uitgezet met 40 krijt-graffiti’s voor de herdenking op 22 februari 2014.

Bregje Jaspers - Eigenaar van Ontwerpbureau STUDIO 0404

Natuurlijkadverteren.nl heeft voor STUDIO 0404 een mooie routing aangebracht in het Centrum van Nijmegen. Een routing langs verschillende brandhaarden van het bombardement op Nijmegen in februari 1944.

Zoals gewenst moest deze ook (redelijk)snel weer weg zijn uit de binnenstad. Krijt graffiti was daarbij een uitkomst. Veel persoonlijk en snel contact waarbij goed meegedacht werd maakte de samenwerking erg prettig! Dank hiervoor!

 

Bekijk de mogelijkheden

Gemeente Lingewaal krijt graffiti

Gemeente Lingewaal

Hondenpoep campagne In opdracht van de Gemeente Lingewaal hebben op locaties waar de bewoners veel lasten hadden van hondenpoep verschillende melkverf uitingen aangebracht. Veel bewoners in Lingewaal zijn zich niet bewust van het probleem. Met het ontwerp willen wij de
Lees meer…

HLT samen woninginbraken clean graffiti

Gemeenten Hillegom, Lisse en Teylingen

Stop woninginbraken in Gemeentes! Voor de drie Gemeentes in Nederland hebben wij een woninginbraken campagne uitgevoerd. De Gemeentes willen bij de bewoners bewustwording creëren doodmiddel van onze duurzame straatreclames. Wij hebben een ontwerp gemaakt waarbij de volgende tekst is gebruikt:
Lees meer…