De brandhaardenroute Nijmegen

​Op 22 februari 1944 werd Nijmegen door de Amerikanen gezien als een Duitse stad. Het gevolg van dit misverstand was verschrikkelijk.

Het centrum van de stad Nijmegen werd plat gebombardeerd waarna er een grote brand de stad heeft geplaagd met vele mensen die dit niet meer konden navertellen. Deze zwarte dag in de geschiedenis van Nijmegen word elk jaar herdacht en de mensen lopen een route door de stad waar het bombardement heeft plaatsgevonden. In samenwerking met de gemeente Nijmegen en Studio0404 hebben wij deze route uitgezet met 40 krijt-graffiti’s voor de herdenking op 22 februari 2014.

Bregje Jaspers - Eigenaar van Ontwerpbureau STUDIO 0404

Natuurlijkadverteren.nl heeft voor STUDIO 0404 een mooie routing aangebracht in het Centrum van Nijmegen. Een routing langs verschillende brandhaarden van het bombardement op Nijmegen in februari 1944.

Zoals gewenst moest deze ook (redelijk)snel weer weg zijn uit de binnenstad. Krijt graffiti was daarbij een uitkomst. Veel persoonlijk en snel contact waarbij goed meegedacht werd maakte de samenwerking erg prettig! Dank hiervoor!

 

Bekijk de mogelijkheden

Velsertunnelrun

Niet zo maar een run! Een unieke kans en een prachtig parcours van Velsen naar Beverwijk. De route met een afstand van 7,68 km is met 6000 lopers volledig uitverkocht. Op het parcours hebben wij op diverse afstanden krijt graffiti
Lees meer…

Postillion Hotels

Een route richting het Hotel met reverse graffiti Voor een campagne voor Postillion Hotels hebben wij ruim 20 uitingen aangebracht met reverse graffiti. Het doel was om meer bezoekers richting het hotel te leiden. Met de inzet van reverse graffiti
Lees meer…