Niet zomaar een patatje

Pomms’ streeft ernaar om de allerlekkerste biologische snacks te maken, iedere dag weer. Dit doen ze volgens authentiek recept uit grootmoeders tijd. Bij het eten van Pomms’ biologische kroket proef je rundvlees. En de verse zelfgemaakte biologische friet smaakt zoals ie moet smaken, naar aardappel.

Wij van Natuurlijkadverteren.nl hebben voor Pomms’ een campagne gerealiseerd in het hartje van Rotterdam, net naast de Coolsingel, ter ere van hun lancering van de eerste vestiging. Dit deden wij met behulp van reverse graffiti.

Niels Tijthof & Ruud Boeve
Oprichters Pomms'

Wij hebben het gehele traject met Natuurlijkadverteren.nl als zeer prettig ervaren. Gemaakte afspraken worden zeer correct nagekomen en ook de klantvriendelijkheid waar wij met Pomms’ heel veel waarde aan hechten vinden we helemaal terug in de dienstverlening van Natuurlijkadverteren.nl. Kortom bij een volgende campagne doen wij weer zaken!

Namens Pomms’ heel hartelijk dank en all the best!

 

Bekijk de mogelijkheden

Krijt Graffiti Corona

Gemeente Helmond

Corona / Covid-19 campagne Voor de gemeente Helmond hebben wij ruim 20 uitingen aangebracht op drukbezochte locaties. Het voordeel van deze vorm van adverteren is dat we de uitingen nagenoeg op elke ondergrond kunnen aanbrengen. Als gemeente kun je op
Lees meer…

Gemeente Schiedam - Corona - tijdelijke krijt

Gemeente Schiedam

Corona / Covid-19 campagne In de gemeente Schiedam hebben wij diverse krijtuitingen aangebracht in het kader van Corona. Op deze duurzame manier van communiceren wilt de gemeente de bewoners wijzen op de afstand die men van elkaar moeten houden. De
Lees meer…

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com