Niet zomaar een patatje

Pomms’ streeft ernaar om de allerlekkerste biologische snacks te maken, iedere dag weer. Dit doen ze volgens authentiek recept uit grootmoeders tijd. Bij het eten van Pomms’ biologische kroket proef je rundvlees. En de verse zelfgemaakte biologische friet smaakt zoals ie moet smaken, naar aardappel.

Wij van Natuurlijkadverteren.nl hebben voor Pomms’ een campagne gerealiseerd in het hartje van Rotterdam, net naast de Coolsingel, ter ere van hun lancering van de eerste vestiging. Dit deden wij met behulp van reverse graffiti.

Niels Tijthof & Ruud Boeve
Oprichters Pomms'

Wij hebben het gehele traject met Natuurlijkadverteren.nl als zeer prettig ervaren. Gemaakte afspraken worden zeer correct nagekomen en ook de klantvriendelijkheid waar wij met Pomms’ heel veel waarde aan hechten vinden we helemaal terug in de dienstverlening van Natuurlijkadverteren.nl. Kortom bij een volgende campagne doen wij weer zaken!

Namens Pomms’ heel hartelijk dank en all the best!

 

Bekijk de mogelijkheden

Velsertunnelrun

Niet zo maar een run! Een unieke kans en een prachtig parcours van Velsen naar Beverwijk. De route met een afstand van 7,68 km is met 6000 lopers volledig uitverkocht. Op het parcours hebben wij op diverse afstanden krijt graffiti
Lees meer…

Postillion Hotels

Een route richting het Hotel met reverse graffiti Voor een campagne voor Postillion Hotels hebben wij ruim 20 uitingen aangebracht met reverse graffiti. Het doel was om meer bezoekers richting het hotel te leiden. Met de inzet van reverse graffiti
Lees meer…