Niet zomaar een patatje

Pomms’ streeft ernaar om de allerlekkerste biologische snacks te maken, iedere dag weer. Dit doen ze volgens authentiek recept uit grootmoeders tijd. Bij het eten van Pomms’ biologische kroket proef je rundvlees. En de verse zelfgemaakte biologische friet smaakt zoals ie moet smaken, naar aardappel.

Wij van Natuurlijkadverteren.nl hebben voor Pomms’ een campagne gerealiseerd in het hartje van Rotterdam, net naast de Coolsingel, ter ere van hun lancering van de eerste vestiging. Dit deden wij met behulp van reverse graffiti.

Niels Tijthof & Ruud Boeve
Oprichters Pomms'

Wij hebben het gehele traject met Natuurlijkadverteren.nl als zeer prettig ervaren. Gemaakte afspraken worden zeer correct nagekomen en ook de klantvriendelijkheid waar wij met Pomms’ heel veel waarde aan hechten vinden we helemaal terug in de dienstverlening van Natuurlijkadverteren.nl. Kortom bij een volgende campagne doen wij weer zaken!

Namens Pomms’ heel hartelijk dank en all the best!

 

Bekijk de mogelijkheden

Gemeente Lingewaal krijt graffiti

Gemeente Lingewaal

Hondenpoep campagne In opdracht van de Gemeente Lingewaal hebben op locaties waar de bewoners veel lasten hadden van hondenpoep verschillende melkverf uitingen aangebracht. Veel bewoners in Lingewaal zijn zich niet bewust van het probleem. Met het ontwerp willen wij de
Lees meer…

HLT samen woninginbraken clean graffiti

Gemeenten Hillegom, Lisse en Teylingen

Stop woninginbraken in Gemeentes! Voor de drie Gemeentes in Nederland hebben wij een woninginbraken campagne uitgevoerd. De Gemeentes willen bij de bewoners bewustwording creëren doodmiddel van onze duurzame straatreclames. Wij hebben een ontwerp gemaakt waarbij de volgende tekst is gebruikt:
Lees meer…