Niet zomaar een patatje

Pomms’ streeft ernaar om de allerlekkerste biologische snacks te maken, iedere dag weer. Dit doen ze volgens authentiek recept uit grootmoeders tijd. Bij het eten van Pomms’ biologische kroket proef je rundvlees. En de verse zelfgemaakte biologische friet smaakt zoals ie moet smaken, naar aardappel.

Wij van Natuurlijkadverteren.nl hebben voor Pomms’ een campagne gerealiseerd in het hartje van Rotterdam, net naast de Coolsingel, ter ere van hun lancering van de eerste vestiging. Dit deden wij met behulp van reverse graffiti.

Niels Tijthof & Ruud Boeve
Oprichters Pomms'

Wij hebben het gehele traject met Natuurlijkadverteren.nl als zeer prettig ervaren. Gemaakte afspraken worden zeer correct nagekomen en ook de klantvriendelijkheid waar wij met Pomms’ heel veel waarde aan hechten vinden we helemaal terug in de dienstverlening van Natuurlijkadverteren.nl. Kortom bij een volgende campagne doen wij weer zaken!

Namens Pomms’ heel hartelijk dank en all the best!

 

Bekijk de mogelijkheden

Nike FootballX

Nike trapt af met FootballX Op het Nike Football X toernooi hebben de beste straatvoetbalteams van Nederland het tegen elkaar opgenomen. Met onder andere Edward van Gils, wat gezien wordt als de beste straatvoetballer ter wereld, heeft Nike er weer
Lees meer…

duurzaam schilderij

Lumideers

Moswand voor Lumideers   Lumideers is een jong bedrijf dat gespecialiseerd is in creatieve oplossing op het gebied van grafisch design en webdesign. Als dank voor het maken van onze geweldige website hebben wij een moswand met het logo van
Lees meer…