De kernwaarden van de politie onder de aandacht brengen

Op drie politiebureau’s hebben wij op de binnenplaats de kernwaarden in een cirkel aangebracht: Integer, betrouwbaar, moedig en verbindend. De kernwaarden zijn tot stand gekomen in een nauwe samenwerking met de medewerkers.

Om alles strak aan te brengen hebben wij gebruik gemaakt van melkverf, hierbij blijven de uitingen voor een lange tijd zichtbaar. Het doel is dat de uitingen voor een lange tijd zichtbaar zouden zijn. Na verloop van tijd slijten te uitingen vanzelf, uiteraard kunnen wij de uitingen dan weer bijwerken voor een optimaal resultaat.

Melkverf is een alternatief voor krijt graffiti, indien de uitingen op eigen terrein worden geplaatst en het moet voor een langere periode zichtbaar zijn adviseren wij gebruik te maken van melkverf.

Meer weten over de mogelijkheden met melkverf?

 

Bekijk de mogelijkheden

Velsertunnelrun

Niet zo maar een run! Een unieke kans en een prachtig parcours van Velsen naar Beverwijk. De route met een afstand van 7,68 km is met 6000 lopers volledig uitverkocht. Op het parcours hebben wij op diverse afstanden krijt graffiti
Lees meer…

Postillion Hotels

Een route richting het Hotel met reverse graffiti Voor een campagne voor Postillion Hotels hebben wij ruim 20 uitingen aangebracht met reverse graffiti. Het doel was om meer bezoekers richting het hotel te leiden. Met de inzet van reverse graffiti
Lees meer…