De kernwaarden van de politie onder de aandacht brengen

Op drie politiebureau’s hebben wij op de binnenplaats de kernwaarden in een cirkel aangebracht: Integer, betrouwbaar, moedig en verbindend. De kernwaarden zijn tot stand gekomen in een nauwe samenwerking met de medewerkers.

Om alles strak aan te brengen hebben wij gebruik gemaakt van melkverf, hierbij blijven de uitingen voor een lange tijd zichtbaar. Het doel is dat de uitingen voor een lange tijd zichtbaar zouden zijn. Na verloop van tijd slijten te uitingen vanzelf, uiteraard kunnen wij de uitingen dan weer bijwerken voor een optimaal resultaat.

Melkverf is een alternatief voor krijt graffiti, indien de uitingen op eigen terrein worden geplaatst en het moet voor een langere periode zichtbaar zijn adviseren wij gebruik te maken van melkverf.

Meer weten over de mogelijkheden met melkverf?

 

Bekijk de mogelijkheden

Gemeente Lingewaal krijt graffiti

Gemeente Lingewaal

Hondenpoep campagne In opdracht van de Gemeente Lingewaal hebben op locaties waar de bewoners veel lasten hadden van hondenpoep verschillende melkverf uitingen aangebracht. Veel bewoners in Lingewaal zijn zich niet bewust van het probleem. Met het ontwerp willen wij de
Lees meer…

HLT samen woninginbraken clean graffiti

Gemeenten Hillegom, Lisse en Teylingen

Stop woninginbraken in Gemeentes! Voor de drie Gemeentes in Nederland hebben wij een woninginbraken campagne uitgevoerd. De Gemeentes willen bij de bewoners bewustwording creëren doodmiddel van onze duurzame straatreclames. Wij hebben een ontwerp gemaakt waarbij de volgende tekst is gebruikt:
Lees meer…