De kernwaarden van de politie onder de aandacht brengen

Op drie politiebureau’s hebben wij op de binnenplaats de kernwaarden in een cirkel aangebracht: Integer, betrouwbaar, moedig en verbindend. De kernwaarden zijn tot stand gekomen in een nauwe samenwerking met de medewerkers.

Om alles strak aan te brengen hebben wij gebruik gemaakt van melkverf, hierbij blijven de uitingen voor een lange tijd zichtbaar. Het doel is dat de uitingen voor een lange tijd zichtbaar zouden zijn. Na verloop van tijd slijten te uitingen vanzelf, uiteraard kunnen wij de uitingen dan weer bijwerken voor een optimaal resultaat.

Melkverf is een alternatief voor krijt graffiti, indien de uitingen op eigen terrein worden geplaatst en het moet voor een langere periode zichtbaar zijn adviseren wij gebruik te maken van melkverf.

Meer weten over de mogelijkheden met melkverf?

 

Bekijk de mogelijkheden

Krijt Graffiti Corona

Gemeente Helmond

Corona / Covid-19 campagne Voor de gemeente Helmond hebben wij ruim 20 uitingen aangebracht op drukbezochte locaties. Het voordeel van deze vorm van adverteren is dat we de uitingen nagenoeg op elke ondergrond kunnen aanbrengen. Als gemeente kun je op
Lees meer…

Gemeente Schiedam - Corona - tijdelijke krijt

Gemeente Schiedam

Corona / Covid-19 campagne In de gemeente Schiedam hebben wij diverse krijtuitingen aangebracht in het kader van Corona. Op deze duurzame manier van communiceren wilt de gemeente de bewoners wijzen op de afstand die men van elkaar moeten houden. De
Lees meer…

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com