Verhuizing Pearle naar een nieuw pand in dezelfde straat

Voor een Pearle winkel in het centrum van Amsterdam hebben wij een tijdelijke route met krijt graffiti aangebracht. Wij hebben met twee kleuren krijt graffiti een route aangebracht van 180 meter naar de nieuwe locatie in dezelfde staat. Het doel was om klanten van de oude winkel naar de nieuwe winkel te leiden. Krijt graffiti is een perfecte methode om voor een tijdelijke duur een route aan te brengen. De winkelier van de Pearle winkel was zeer tevreden met het resultaat.

Wil je ook voor een verhuizing een tijdelijke route laten aanbrengen op een duurzame manier? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Gemeente Lingewaal krijt graffiti

Gemeente Lingewaal

Hondenpoep campagne In opdracht van de Gemeente Lingewaal hebben op locaties waar de bewoners veel lasten hadden van hondenpoep verschillende melkverf uitingen aangebracht. Veel bewoners in Lingewaal zijn zich niet bewust van het probleem. Met het ontwerp willen wij de
Lees meer…

HLT samen woninginbraken clean graffiti

Gemeenten Hillegom, Lisse en Teylingen

Stop woninginbraken in Gemeentes! Voor de drie Gemeentes in Nederland hebben wij een woninginbraken campagne uitgevoerd. De Gemeentes willen bij de bewoners bewustwording creƫren doodmiddel van onze duurzame straatreclames. Wij hebben een ontwerp gemaakt waarbij de volgende tekst is gebruikt:
Lees meer…