Een ict-bedrijf van formaat

Een OGD ict-diensten is een ict bedrijf met verschillende filialen in heel Nederland. Dit bedrijf heeft ons opdracht gegeven om een grote campagne door Delft te zetten met als doelgroep studenten. Zo hebben wij een hele route uitgestippeld waar studenten komen. Denk aan de TU Delft, fietsroutes, studenten- en vereningen en uitgaansgelegenheden. Samen met OGD hebben wij goed meegedacht wat de mogelijkheden waren om de studenten met behulp van reverse graffiti zo goed mogelijk te bereiken met de boodschap van deze campagne.

Michael Breit - Landelijk Coördinator Campus

Goed meedenken, snel schakelen, persoonlijk en eerlijk zijn de krachten van Natuulijkadverteren.nl. Vanuit OGD ict-diensten hebben we een zeer prettige samenwerking gehad met Vincent en Michael.

Bij het aangeven van wat onze doelgroep is werd er direct meegedacht door Natuurlijkadverteren.nl, binnen enkele dagen was de reverse graffiti-actie al te zien voor het grote publiek, hulde!

 

Bekijk de mogelijkheden

Velsertunnelrun

Niet zo maar een run! Een unieke kans en een prachtig parcours van Velsen naar Beverwijk. De route met een afstand van 7,68 km is met 6000 lopers volledig uitverkocht. Op het parcours hebben wij op diverse afstanden krijt graffiti
Lees meer…

Postillion Hotels

Een route richting het Hotel met reverse graffiti Voor een campagne voor Postillion Hotels hebben wij ruim 20 uitingen aangebracht met reverse graffiti. Het doel was om meer bezoekers richting het hotel te leiden. Met de inzet van reverse graffiti
Lees meer…