Een ict-bedrijf van formaat

Een OGD ict-diensten is een ict bedrijf met verschillende filialen in heel Nederland. Dit bedrijf heeft ons opdracht gegeven om een grote campagne door Delft te zetten met als doelgroep studenten. Zo hebben wij een hele route uitgestippeld waar studenten komen. Denk aan de TU Delft, fietsroutes, studenten- en vereningen en uitgaansgelegenheden. Samen met OGD hebben wij goed meegedacht wat de mogelijkheden waren om de studenten met behulp van reverse graffiti zo goed mogelijk te bereiken met de boodschap van deze campagne.

Michael Breit - Landelijk Coördinator Campus

Goed meedenken, snel schakelen, persoonlijk en eerlijk zijn de krachten van Natuulijkadverteren.nl. Vanuit OGD ict-diensten hebben we een zeer prettige samenwerking gehad met Vincent en Michael.

Bij het aangeven van wat onze doelgroep is werd er direct meegedacht door Natuurlijkadverteren.nl, binnen enkele dagen was de reverse graffiti-actie al te zien voor het grote publiek, hulde!

 

Bekijk de mogelijkheden

Krijt Graffiti Corona

Gemeente Helmond

Corona / Covid-19 campagne Voor de gemeente Helmond hebben wij ruim 20 uitingen aangebracht op drukbezochte locaties. Het voordeel van deze vorm van adverteren is dat we de uitingen nagenoeg op elke ondergrond kunnen aanbrengen. Als gemeente kun je op
Lees meer…

Gemeente Schiedam - Corona - tijdelijke krijt

Gemeente Schiedam

Corona / Covid-19 campagne In de gemeente Schiedam hebben wij diverse krijtuitingen aangebracht in het kader van Corona. Op deze duurzame manier van communiceren wilt de gemeente de bewoners wijzen op de afstand die men van elkaar moeten houden. De
Lees meer…

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com