Een ict-bedrijf van formaat

Een OGD ict-diensten is een ict bedrijf met verschillende filialen in heel Nederland. Dit bedrijf heeft ons opdracht gegeven om een grote campagne door Delft te zetten met als doelgroep studenten. Zo hebben wij een hele route uitgestippeld waar studenten komen. Denk aan de TU Delft, fietsroutes, studenten- en vereningen en uitgaansgelegenheden. Samen met OGD hebben wij goed meegedacht wat de mogelijkheden waren om de studenten met behulp van reverse graffiti zo goed mogelijk te bereiken met de boodschap van deze campagne.

Michael Breit - Landelijk Coƶrdinator Campus

Goed meedenken, snel schakelen, persoonlijk en eerlijk zijn de krachten van Natuulijkadverteren.nl. Vanuit OGD ict-diensten hebben we een zeer prettige samenwerking gehad met Vincent en Michael.

Bij het aangeven van wat onze doelgroep is werd er direct meegedacht door Natuurlijkadverteren.nl, binnen enkele dagen was de reverse graffiti-actie al te zien voor het grote publiek, hulde!

 

Bekijk de mogelijkheden

Gemeente Lingewaal krijt graffiti

Gemeente Lingewaal

Hondenpoep campagne In opdracht van de Gemeente Lingewaal hebben op locaties waar de bewoners veel lasten hadden van hondenpoep verschillende melkverf uitingen aangebracht. Veel bewoners in Lingewaal zijn zich niet bewust van het probleem. Met het ontwerp willen wij de
Lees meer…

HLT samen woninginbraken clean graffiti

Gemeenten Hillegom, Lisse en Teylingen

Stop woninginbraken in Gemeentes! Voor de drie Gemeentes in Nederland hebben wij een woninginbraken campagne uitgevoerd. De Gemeentes willen bij de bewoners bewustwording creƫren doodmiddel van onze duurzame straatreclames. Wij hebben een ontwerp gemaakt waarbij de volgende tekst is gebruikt:
Lees meer…