Laat je niet verleiden door de grootte van dit hotel, ze zijn ook goed in de kleine dingen!

Een erg grote en spraakmakende campagne voor Novotel Amsterdam. Voor deze reverse graffiti-campagne hebben we 2 sjablonen gebruikt van 2 bij 1 meter. Een erg grote deurhanger met een tekst die je niet snel doet vergeten. Want ook al is Novotel een grote jongen op het gebied van hotels, ze willen even benadrukken dat ze in de kleine details ook erg goed zijn. En daar wisten wij wel wat mee te doen! En voor de incheckgebieden bij het openbaar vervoer is het net zo belangrijk om in te checken als bij Novotel!

 

Bekijk de mogelijkheden

Gemeente Lingewaal krijt graffiti

Gemeente Lingewaal

Hondenpoep campagne In opdracht van de Gemeente Lingewaal hebben op locaties waar de bewoners veel lasten hadden van hondenpoep verschillende melkverf uitingen aangebracht. Veel bewoners in Lingewaal zijn zich niet bewust van het probleem. Met het ontwerp willen wij de
Lees meer…

HLT samen woninginbraken clean graffiti

Gemeenten Hillegom, Lisse en Teylingen

Stop woninginbraken in Gemeentes! Voor de drie Gemeentes in Nederland hebben wij een woninginbraken campagne uitgevoerd. De Gemeentes willen bij de bewoners bewustwording creƫren doodmiddel van onze duurzame straatreclames. Wij hebben een ontwerp gemaakt waarbij de volgende tekst is gebruikt:
Lees meer…