Rotterdam Sportstad

Vier weken lang heeft Rotterdam in het teken van sport gestaan. Noordsport heeft laten zien wat Rotterdam Noord in huis heeft aan sportverenigingen en activiteiten.

 

Naast de vele sportactiviteiten heeft Noordsport in samenwerking met gemeente Rotterdam ons gevraagd mee te werken aan een activiteit voor kinderen. Voor de gemeente Rotterdam hebben wij door middel van krijt graffiti een sjabloon kunnen leveren met onze krijtbussen om zo de kinderen hun creativiteit los te laten. Net even iets anders dan stoepkrijt, toch?

 

Bekijk de mogelijkheden

Gemeente Lingewaal krijt graffiti

Gemeente Lingewaal

Hondenpoep campagne In opdracht van de Gemeente Lingewaal hebben op locaties waar de bewoners veel lasten hadden van hondenpoep verschillende melkverf uitingen aangebracht. Veel bewoners in Lingewaal zijn zich niet bewust van het probleem. Met het ontwerp willen wij de
Lees meer…

HLT samen woninginbraken clean graffiti

Gemeenten Hillegom, Lisse en Teylingen

Stop woninginbraken in Gemeentes! Voor de drie Gemeentes in Nederland hebben wij een woninginbraken campagne uitgevoerd. De Gemeentes willen bij de bewoners bewustwording creëren doodmiddel van onze duurzame straatreclames. Wij hebben een ontwerp gemaakt waarbij de volgende tekst is gebruikt:
Lees meer…