Senioren Service Voorne-Putten

Op zaterdag 18 mei werd de stichting Senioren Service Voorne-Putten (SSVP) gelanceerd op de Markt in Brielle met ons Mos Billboard.

SSVP bemiddelt in praktische hulp aan ouderen. Tijdens deze opvallende actie gaf de stichting informatie aan eventuele toekomstige cliënten en geïnteresseerden voor de serviceverlening. De lancering van ons product is niet onopgemerkt gebleven en heeft voor de nodige aandacht gezorgd.

Om een steentje bij te dragen aan het succes van deze stichting hebben we een naast ons Mos Billboard een Reverse Graffiti campagne weten te realiseren om hun doelgroep direct aan te spreken.

SSVP biedt een groot dienstenpakket aan: begeleiding bij doktersbezoek, een uitstapje, boodschappen doen, oppassen op een partner, gezelschap houden, een lekkere maaltijd koken of een slaapdienst, etc. “Wij richten ons op ouderen die zich nog redelijk kunnen redden. Ze wonen thuis of in een verzorgingshuis en willen zelf de regie hebben over hun leven. Ze nemen zelf beslissingen over de hulp die nodig is en op welk moment zij die willen krijgen.”

Hannie Barte - Voorzitter van Stichting Senioren Service Voorne-Putten

Namens het bestuur van de stichting Senioren Service Voorne-Putten laat ik jullie weten dat wij terugkijken op een succesvolle lancering van onze stichting op 18 mei 2013. Mede door jullie enthousiasme en inzet is de presentatie van onze naam en logo opgevallen: de reverse graffiti op verschillende plaatsen in de gemeenten Brielle en Westvoorne is door menigeen gespot en het billboard met ons logo in mos was ronduit geweldig.

Het is vernieuwend en geheel passend in deze tijd. We wensen jullie veel succes met Natuurlijkadverteren.nl!

 

Bekijk de mogelijkheden

Velsertunnelrun

Niet zo maar een run! Een unieke kans en een prachtig parcours van Velsen naar Beverwijk. De route met een afstand van 7,68 km is met 6000 lopers volledig uitverkocht. Op het parcours hebben wij op diverse afstanden krijt graffiti
Lees meer…

Postillion Hotels

Een route richting het Hotel met reverse graffiti Voor een campagne voor Postillion Hotels hebben wij ruim 20 uitingen aangebracht met reverse graffiti. Het doel was om meer bezoekers richting het hotel te leiden. Met de inzet van reverse graffiti
Lees meer…