Senioren Service Voorne-Putten

Op zaterdag 18 mei werd de stichting Senioren Service Voorne-Putten (SSVP) gelanceerd op de Markt in Brielle met ons Mos Billboard.

SSVP bemiddelt in praktische hulp aan ouderen. Tijdens deze opvallende actie gaf de stichting informatie aan eventuele toekomstige cliënten en geïnteresseerden voor de serviceverlening. De lancering van ons product is niet onopgemerkt gebleven en heeft voor de nodige aandacht gezorgd.

Om een steentje bij te dragen aan het succes van deze stichting hebben we een naast ons Mos Billboard een Reverse Graffiti campagne weten te realiseren om hun doelgroep direct aan te spreken.

SSVP biedt een groot dienstenpakket aan: begeleiding bij doktersbezoek, een uitstapje, boodschappen doen, oppassen op een partner, gezelschap houden, een lekkere maaltijd koken of een slaapdienst, etc. “Wij richten ons op ouderen die zich nog redelijk kunnen redden. Ze wonen thuis of in een verzorgingshuis en willen zelf de regie hebben over hun leven. Ze nemen zelf beslissingen over de hulp die nodig is en op welk moment zij die willen krijgen.”

Hannie Barte - Voorzitter van Stichting Senioren Service Voorne-Putten

Namens het bestuur van de stichting Senioren Service Voorne-Putten laat ik jullie weten dat wij terugkijken op een succesvolle lancering van onze stichting op 18 mei 2013. Mede door jullie enthousiasme en inzet is de presentatie van onze naam en logo opgevallen: de reverse graffiti op verschillende plaatsen in de gemeenten Brielle en Westvoorne is door menigeen gespot en het billboard met ons logo in mos was ronduit geweldig.

Het is vernieuwend en geheel passend in deze tijd. We wensen jullie veel succes met Natuurlijkadverteren.nl!

 

Bekijk de mogelijkheden

Krijt Graffiti Corona

Gemeente Helmond

Corona / Covid-19 campagne Voor de gemeente Helmond hebben wij ruim 20 uitingen aangebracht op drukbezochte locaties. Het voordeel van deze vorm van adverteren is dat we de uitingen nagenoeg op elke ondergrond kunnen aanbrengen. Als gemeente kun je op
Lees meer…

Gemeente Schiedam - Corona - tijdelijke krijt

Gemeente Schiedam

Corona / Covid-19 campagne In de gemeente Schiedam hebben wij diverse krijtuitingen aangebracht in het kader van Corona. Op deze duurzame manier van communiceren wilt de gemeente de bewoners wijzen op de afstand die men van elkaar moeten houden. De
Lees meer…

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com