Kom in beweging! Reis slimmer en verdien cadeaus of cash!

Dit is het motto van Maastricht in Beweging. Voor een grote campagne in Maastricht hebben wij diverse reverse graffiti uitingen aangebracht om Maastricht bereikbaar.nl te promoten onder de bewoners. Zuid-Limburg in Beweging draagt medewerkers van partners van Maastricht Bereikbaar en studenten uit Maastricht uit om in beweging te komen. Letterlijk en figuurlijk. Door de auto te laten staan en gebruik te maken van een fiets, e-bike of het OV kunnen de bewoners geld verdienen.

Wij hebben de verschillende reverse graffiti uitingen in omgeving Maastricht aangebracht. Door middel reverse graffiti spuiten we de straat schoon waarna we een uitingen achterlaten. Meer weten over de mogelijkheden? Neem vandaag nog contact met ons op.

 

 

Bekijk de mogelijkheden

Gemeente Lingewaal krijt graffiti

Gemeente Lingewaal

Hondenpoep campagne In opdracht van de Gemeente Lingewaal hebben op locaties waar de bewoners veel lasten hadden van hondenpoep verschillende melkverf uitingen aangebracht. Veel bewoners in Lingewaal zijn zich niet bewust van het probleem. Met het ontwerp willen wij de
Lees meer…

HLT samen woninginbraken clean graffiti

Gemeenten Hillegom, Lisse en Teylingen

Stop woninginbraken in Gemeentes! Voor de drie Gemeentes in Nederland hebben wij een woninginbraken campagne uitgevoerd. De Gemeentes willen bij de bewoners bewustwording creëren doodmiddel van onze duurzame straatreclames. Wij hebben een ontwerp gemaakt waarbij de volgende tekst is gebruikt:
Lees meer…