Draken bewonderen tijdens de familietentoonstelling

In de periode van 23 april tot en met 18 september 2016 stond het Limburgs museum in de ban van draken. In een grote familietentoonstelling stond de fascinatie voor het fabeldier centraal. Draken prikkelen onze verbeeldingskracht. Ze zijn goed of kwaadaardig, lief of dodelijk, mooi of lelijk, knuffel of monster. Alles wat je wil en moet weten over draken, kom je ook te weten in deze tentoonstelling.

Wij van Natuurlijkadverteren.nl kregen de eer om in aanloop naar de tentoonstelling verschillende draken aan te brengen in de stad Venlo. De spraakmakende uitingen hebben we aangebracht met krijt graffiti. Het ideale aan de krijtuitingen is dat ze na verloop van tijd vanzelf vervagen.

 

 

 

Gemeente Lingewaal krijt graffiti

Gemeente Lingewaal

Hondenpoep campagne In opdracht van de Gemeente Lingewaal hebben op locaties waar de bewoners veel lasten hadden van hondenpoep verschillende melkverf uitingen aangebracht. Veel bewoners in Lingewaal zijn zich niet bewust van het probleem. Met het ontwerp willen wij de
Lees meer…

HLT samen woninginbraken clean graffiti

Gemeenten Hillegom, Lisse en Teylingen

Stop woninginbraken in Gemeentes! Voor de drie Gemeentes in Nederland hebben wij een woninginbraken campagne uitgevoerd. De Gemeentes willen bij de bewoners bewustwording creëren doodmiddel van onze duurzame straatreclames. Wij hebben een ontwerp gemaakt waarbij de volgende tekst is gebruikt:
Lees meer…