Fashion Week 2015 – Westergastterrein en Pllek Amsterdam

Tijdens de Fashion Week presenteert Zalando 10 Days Downtown, hier zal Zalando de mode inspiratie brengen voor alle modeliefhebbers in Amsterdam. Zalando’s Mobile Fashion House is de plek waar het allemaal gebeurt. Om dit grootse evenement te promoten heeft Natuurlijkadverteren.nl met krijt graffiti een route aangebracht rondom Zalando’s Mobile Fashion House waarbij alle pijlen op hun gericht zijn.

Om de 3 dagen verhuisde Zalando’s Mobile Fashion House van locatie waarbij er een nieuwe route aangebracht moest worden en de oude route schoongemaakt moest worden.

De plek waar de mensen advies kregen, de nieuwste trends konden bezichtigen én kopen. De bezoekers konden na hun modeadvies hun statement maken aan de wereld. Get Ready to Shine! En dat is niet alles: op het dak van de Zalando Mobile Fashion House is een volledig ingericht dakterras.

Dankzij de krijtroute voor Zalando’s Mobile Fashion House was het een daverend succes en de bezoekers konden de ludieke wegmarkering goed waarderen!
 

Bekijk de mogelijkheden

Nike FootballX

Nike trapt af met FootballX Op het Nike Football X toernooi hebben de beste straatvoetbalteams van Nederland het tegen elkaar opgenomen. Met onder andere Edward van Gils, wat gezien wordt als de beste straatvoetballer ter wereld, heeft Nike er weer
Lees meer…

duurzaam schilderij

Lumideers

Moswand voor Lumideers   Lumideers is een jong bedrijf dat gespecialiseerd is in creatieve oplossing op het gebied van grafisch design en webdesign. Als dank voor het maken van onze geweldige website hebben wij een moswand met het logo van
Lees meer…