Fashion Week 2015 – Westergastterrein en Pllek Amsterdam

Tijdens de Fashion Week presenteert Zalando 10 Days Downtown, hier zal Zalando de mode inspiratie brengen voor alle modeliefhebbers in Amsterdam. Zalando’s Mobile Fashion House is de plek waar het allemaal gebeurt. Om dit grootse evenement te promoten heeft Natuurlijkadverteren.nl met krijt graffiti een route aangebracht rondom Zalando’s Mobile Fashion House waarbij alle pijlen op hun gericht zijn.

Om de 3 dagen verhuisde Zalando’s Mobile Fashion House van locatie waarbij er een nieuwe route aangebracht moest worden en de oude route schoongemaakt moest worden.

De plek waar de mensen advies kregen, de nieuwste trends konden bezichtigen én kopen. De bezoekers konden na hun modeadvies hun statement maken aan de wereld. Get Ready to Shine! En dat is niet alles: op het dak van de Zalando Mobile Fashion House is een volledig ingericht dakterras.

Dankzij de krijtroute voor Zalando’s Mobile Fashion House was het een daverend succes en de bezoekers konden de ludieke wegmarkering goed waarderen!
 

Bekijk de mogelijkheden

Velsertunnelrun

Niet zo maar een run! Een unieke kans en een prachtig parcours van Velsen naar Beverwijk. De route met een afstand van 7,68 km is met 6000 lopers volledig uitverkocht. Op het parcours hebben wij op diverse afstanden krijt graffiti
Lees meer…

Postillion Hotels

Een route richting het Hotel met reverse graffiti Voor een campagne voor Postillion Hotels hebben wij ruim 20 uitingen aangebracht met reverse graffiti. Het doel was om meer bezoekers richting het hotel te leiden. Met de inzet van reverse graffiti
Lees meer…