Fashion Week 2015 – Westergastterrein en Pllek Amsterdam

Tijdens de Fashion Week presenteert Zalando 10 Days Downtown, hier zal Zalando de mode inspiratie brengen voor alle modeliefhebbers in Amsterdam. Zalando’s Mobile Fashion House is de plek waar het allemaal gebeurt. Om dit grootse evenement te promoten heeft Natuurlijkadverteren.nl met krijt graffiti een route aangebracht rondom Zalando’s Mobile Fashion House waarbij alle pijlen op hun gericht zijn.

Om de 3 dagen verhuisde Zalando’s Mobile Fashion House van locatie waarbij er een nieuwe route aangebracht moest worden en de oude route schoongemaakt moest worden.

De plek waar de mensen advies kregen, de nieuwste trends konden bezichtigen én kopen. De bezoekers konden na hun modeadvies hun statement maken aan de wereld. Get Ready to Shine! En dat is niet alles: op het dak van de Zalando Mobile Fashion House is een volledig ingericht dakterras.

Dankzij de krijtroute voor Zalando’s Mobile Fashion House was het een daverend succes en de bezoekers konden de ludieke wegmarkering goed waarderen!
 

Bekijk de mogelijkheden

Gemeente Lingewaal krijt graffiti

Gemeente Lingewaal

Hondenpoep campagne In opdracht van de Gemeente Lingewaal hebben op locaties waar de bewoners veel lasten hadden van hondenpoep verschillende melkverf uitingen aangebracht. Veel bewoners in Lingewaal zijn zich niet bewust van het probleem. Met het ontwerp willen wij de
Lees meer…

HLT samen woninginbraken clean graffiti

Gemeenten Hillegom, Lisse en Teylingen

Stop woninginbraken in Gemeentes! Voor de drie Gemeentes in Nederland hebben wij een woninginbraken campagne uitgevoerd. De Gemeentes willen bij de bewoners bewustwording creëren doodmiddel van onze duurzame straatreclames. Wij hebben een ontwerp gemaakt waarbij de volgende tekst is gebruikt:
Lees meer…