Fashion Week 2015 – Westergastterrein en Pllek Amsterdam

Tijdens de Fashion Week presenteert Zalando 10 Days Downtown, hier zal Zalando de mode inspiratie brengen voor alle modeliefhebbers in Amsterdam. Zalando’s Mobile Fashion House is de plek waar het allemaal gebeurt. Om dit grootse evenement te promoten heeft Natuurlijkadverteren.nl met krijt graffiti een route aangebracht rondom Zalando’s Mobile Fashion House waarbij alle pijlen op hun gericht zijn.

Om de 3 dagen verhuisde Zalando’s Mobile Fashion House van locatie waarbij er een nieuwe route aangebracht moest worden en de oude route schoongemaakt moest worden.

De plek waar de mensen advies kregen, de nieuwste trends konden bezichtigen én kopen. De bezoekers konden na hun modeadvies hun statement maken aan de wereld. Get Ready to Shine! En dat is niet alles: op het dak van de Zalando Mobile Fashion House is een volledig ingericht dakterras.

Dankzij de krijtroute voor Zalando’s Mobile Fashion House was het een daverend succes en de bezoekers konden de ludieke wegmarkering goed waarderen!
 

Bekijk de mogelijkheden

Krijt Graffiti Corona

Gemeente Helmond

Corona / Covid-19 campagne Voor de gemeente Helmond hebben wij ruim 20 uitingen aangebracht op drukbezochte locaties. Het voordeel van deze vorm van adverteren is dat we de uitingen nagenoeg op elke ondergrond kunnen aanbrengen. Als gemeente kun je op
Lees meer…

Gemeente Schiedam - Corona - tijdelijke krijt

Gemeente Schiedam

Corona / Covid-19 campagne In de gemeente Schiedam hebben wij diverse krijtuitingen aangebracht in het kader van Corona. Op deze duurzame manier van communiceren wilt de gemeente de bewoners wijzen op de afstand die men van elkaar moeten houden. De
Lees meer…

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com