Bijzonder Eigenwijs

Kinderdagverblijf EigenWijs is gelegen op een unieke locatie midden in het bos op de grens van Den Haag en Rijswijk. Een ideale plek om veel van de natuur te kunnen genieten.

De EigenWijse kinderen die naar de basisschool gaan, vallen ook op door hun inventiviteit en creativiteit. De basisscholen in Nederland bieden nog niet de mogelijkheid aan de kinderen om hun 100 talen voort te zetten. EigenWijs creëert met haar BSO hierin een verlengstuk, waarin kinderen toch de mogelijkheid krijgen zich te blijven uiten op hun eigen unieke manier.

Voor dit Kinderdagverblijf hebben wij in Rijswijk verschillende uitingen met reverse graffiti aangebracht om zo deze BSO te promoten.

 

Bekijk de mogelijkheden

Krijt Graffiti Corona

Gemeente Helmond

Corona / Covid-19 campagne Voor de gemeente Helmond hebben wij ruim 20 uitingen aangebracht op drukbezochte locaties. Het voordeel van deze vorm van adverteren is dat we de uitingen nagenoeg op elke ondergrond kunnen aanbrengen. Als gemeente kun je op
Lees meer…

Gemeente Schiedam - Corona - tijdelijke krijt

Gemeente Schiedam

Corona / Covid-19 campagne In de gemeente Schiedam hebben wij diverse krijtuitingen aangebracht in het kader van Corona. Op deze duurzame manier van communiceren wilt de gemeente de bewoners wijzen op de afstand die men van elkaar moeten houden. De
Lees meer…

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com