Bijzonder Eigenwijs

Kinderdagverblijf EigenWijs is gelegen op een unieke locatie midden in het bos op de grens van Den Haag en Rijswijk. Een ideale plek om veel van de natuur te kunnen genieten.

De EigenWijse kinderen die naar de basisschool gaan, vallen ook op door hun inventiviteit en creativiteit. De basisscholen in Nederland bieden nog niet de mogelijkheid aan de kinderen om hun 100 talen voort te zetten. EigenWijs creëert met haar BSO hierin een verlengstuk, waarin kinderen toch de mogelijkheid krijgen zich te blijven uiten op hun eigen unieke manier.

Voor dit Kinderdagverblijf hebben wij in Rijswijk verschillende uitingen met reverse graffiti aangebracht om zo deze BSO te promoten.

 

Bekijk de mogelijkheden

Velsertunnelrun

Niet zo maar een run! Een unieke kans en een prachtig parcours van Velsen naar Beverwijk. De route met een afstand van 7,68 km is met 6000 lopers volledig uitverkocht. Op het parcours hebben wij op diverse afstanden krijt graffiti
Lees meer…

Postillion Hotels

Een route richting het Hotel met reverse graffiti Voor een campagne voor Postillion Hotels hebben wij ruim 20 uitingen aangebracht met reverse graffiti. Het doel was om meer bezoekers richting het hotel te leiden. Met de inzet van reverse graffiti
Lees meer…