Bijzonder Eigenwijs

Kinderdagverblijf EigenWijs is gelegen op een unieke locatie midden in het bos op de grens van Den Haag en Rijswijk. Een ideale plek om veel van de natuur te kunnen genieten.

De EigenWijse kinderen die naar de basisschool gaan, vallen ook op door hun inventiviteit en creativiteit. De basisscholen in Nederland bieden nog niet de mogelijkheid aan de kinderen om hun 100 talen voort te zetten. EigenWijs creëert met haar BSO hierin een verlengstuk, waarin kinderen toch de mogelijkheid krijgen zich te blijven uiten op hun eigen unieke manier.

Voor dit Kinderdagverblijf hebben wij in Rijswijk verschillende uitingen met reverse graffiti aangebracht om zo deze BSO te promoten.

 

Bekijk de mogelijkheden

Gemeente Lingewaal krijt graffiti

Gemeente Lingewaal

Hondenpoep campagne In opdracht van de Gemeente Lingewaal hebben op locaties waar de bewoners veel lasten hadden van hondenpoep verschillende melkverf uitingen aangebracht. Veel bewoners in Lingewaal zijn zich niet bewust van het probleem. Met het ontwerp willen wij de
Lees meer…

HLT samen woninginbraken clean graffiti

Gemeenten Hillegom, Lisse en Teylingen

Stop woninginbraken in Gemeentes! Voor de drie Gemeentes in Nederland hebben wij een woninginbraken campagne uitgevoerd. De Gemeentes willen bij de bewoners bewustwording creëren doodmiddel van onze duurzame straatreclames. Wij hebben een ontwerp gemaakt waarbij de volgende tekst is gebruikt:
Lees meer…