Heitje voor een Karwei’tje

Iedereen kent natuurlijk deze doe-het-zelf winkelketen. Een grote Karwei winkelketen heeft ons ingeschakeld om van de gelegenheid gebruik te maken om reverse graffiti te gebruiken op de vieze betonnen viaducten langs de snelweg in beide aanrijdrichtingen van de A12.

Dankzij de vele files op deze snelweg en de vieze betonnen pilaren en obstakels heeft Karwei gebruik weten te maken van een kleine schoonmaak ten goede van hun merk. Een relatief goedkope oplossing in vergelijking met het aantal mensen dat deze uiting voorbij ziet komen.

Bekijk de mogelijkheden

Gemeente Lingewaal krijt graffiti

Gemeente Lingewaal

Hondenpoep campagne In opdracht van de Gemeente Lingewaal hebben op locaties waar de bewoners veel lasten hadden van hondenpoep verschillende melkverf uitingen aangebracht. Veel bewoners in Lingewaal zijn zich niet bewust van het probleem. Met het ontwerp willen wij de
Lees meer…

HLT samen woninginbraken clean graffiti

Gemeenten Hillegom, Lisse en Teylingen

Stop woninginbraken in Gemeentes! Voor de drie Gemeentes in Nederland hebben wij een woninginbraken campagne uitgevoerd. De Gemeentes willen bij de bewoners bewustwording creƫren doodmiddel van onze duurzame straatreclames. Wij hebben een ontwerp gemaakt waarbij de volgende tekst is gebruikt:
Lees meer…