NOW OPEN!

Voor de opening van een nieuw Jamie’s Italian restaurant in het centrum van Den Haag hebben wij de opdracht gekregen om dit op een guerillia manier kenbaar te maken. Voor deze opdracht hebben wij gebruik gemaakt van een gigantisch ontwerp van circa 2 meter lang. Het mega ontwerp hebben wij op circa 30 locaties in Den Haag aangebracht. Tijdelijke krijt is een perfect methode voor een opening van een nieuwe store. In ons portfolio zijn diverse opdracht te vinden die wij hebben uitgevoerd voor de opening van een nieuwe store, bedrijf, restaurant of fietsenstalling.

Benieuwd wat wij kunnen betekenen voor u? Neem vrijblijvend contact op.

Gemeente Lingewaal krijt graffiti

Gemeente Lingewaal

Hondenpoep campagne In opdracht van de Gemeente Lingewaal hebben op locaties waar de bewoners veel lasten hadden van hondenpoep verschillende melkverf uitingen aangebracht. Veel bewoners in Lingewaal zijn zich niet bewust van het probleem. Met het ontwerp willen wij de
Lees meer…

HLT samen woninginbraken clean graffiti

Gemeenten Hillegom, Lisse en Teylingen

Stop woninginbraken in Gemeentes! Voor de drie Gemeentes in Nederland hebben wij een woninginbraken campagne uitgevoerd. De Gemeentes willen bij de bewoners bewustwording creëren doodmiddel van onze duurzame straatreclames. Wij hebben een ontwerp gemaakt waarbij de volgende tekst is gebruikt:
Lees meer…