Gewoon zeggen wat je vindt. Dat zou normaal moeten zijn. Voor iedereen. Overal.

Ook als het om gevoelige zaken gaat. Zoals seks, onrecht, politiek. Zonder te kwetsen natuurlijk. Daar maakte RNW Media zich sterk voor: vrijheid van meningsuiting in landen waar dat – nog – niet kan.

Natuurlijkadverteren.nl was onderdeel van een grote landelijke campagne waarbij reverse graffiti werd ingezet. In zes grote steden in Nederland moesten verschillende controversiële uitspraken worden verspreid. Een uitspraak als: ‘Ik vind de misdaad georganiseerder dan de politie’ of ‘Ik vind dat ieder oordeel zijn nadeel heeft’ zijn uitspraken die mensen tot het nadenken zetten en om een dialoog aan te gaan.

Gelukkig is dit in Nederland wél mogelijk. In veel landen zijn mensen bang om hun mening te geven. Vooral als het om gevoelige zaken gaat. Ze houden liever hun mond in plaats van op te komen voor hun rechten. RNW Media wilt dit veranderen en biedt deze mensen een platform aan om deze zaken bespreekbaar te maken. Want iedereen heeft recht op vrijheid van meningsuiting.

Wij zijn dan ook trots om mee te hebben gewerkt aan dit fantastische project en hopen ons steentje bijgedragen te hebben om dit een succes te laten worden.

Maarten Delobel

Door gebruik te maken van green graffiti hebben wij onze doelgroep weten aan te spreken op creatieve wijze en op de beste plekken in de grootste steden van Nederland.Wij hebben Natuurlijkadverteren.nl hiervoor ingeschakeld en dat bleek een hele goede keuze.
Over de afstemming, snelheid, flexibiliteit en het resultaat kunnen we alleen maar heel tevreden zijn. En ook nog eens goede gasten. Aanrader dus!

 

Bekijk de mogelijkheden

Gemeente Lingewaal krijt graffiti

Gemeente Lingewaal

Hondenpoep campagne In opdracht van de Gemeente Lingewaal hebben op locaties waar de bewoners veel lasten hadden van hondenpoep verschillende melkverf uitingen aangebracht. Veel bewoners in Lingewaal zijn zich niet bewust van het probleem. Met het ontwerp willen wij de
Lees meer…

HLT samen woninginbraken clean graffiti

Gemeenten Hillegom, Lisse en Teylingen

Stop woninginbraken in Gemeentes! Voor de drie Gemeentes in Nederland hebben wij een woninginbraken campagne uitgevoerd. De Gemeentes willen bij de bewoners bewustwording creëren doodmiddel van onze duurzame straatreclames. Wij hebben een ontwerp gemaakt waarbij de volgende tekst is gebruikt:
Lees meer…