Route naar nieuwe bibliotheek

In het nieuwe schooljaar moesten de studenten van Hogeschool Utrecht op de hoogte worden gebracht van een verhuizing. Bibliotheken van verschillenden faculteiten zijn samengebracht en verhuisd naar een centrale bibliotheek.

Om de weg naar de “nieuwe” bibliotheek te wijzen wilde Hogeschool Utrecht gebruik maken van onze krijt graffiti. Op verschillende plekken op de campus hebben we markeringen aangebracht zodat de nieuwe centrale bibliotheek bij de studenten onder de aandacht is gebracht. En dat is niet onopgemekrt gebleven, het is opvallend én tijdelijk. Het moest een tijdelijke markering zijn en hier is krijt graffiti uitermate geschikt voor.

 

Bekijk de mogelijkheden

Gemeente Lingewaal krijt graffiti

Gemeente Lingewaal

Hondenpoep campagne In opdracht van de Gemeente Lingewaal hebben op locaties waar de bewoners veel lasten hadden van hondenpoep verschillende melkverf uitingen aangebracht. Veel bewoners in Lingewaal zijn zich niet bewust van het probleem. Met het ontwerp willen wij de
Lees meer…

HLT samen woninginbraken clean graffiti

Gemeenten Hillegom, Lisse en Teylingen

Stop woninginbraken in Gemeentes! Voor de drie Gemeentes in Nederland hebben wij een woninginbraken campagne uitgevoerd. De Gemeentes willen bij de bewoners bewustwording creëren doodmiddel van onze duurzame straatreclames. Wij hebben een ontwerp gemaakt waarbij de volgende tekst is gebruikt:
Lees meer…