Sinterklaas heeft hulp nodig

Ieder jaar organiseert het Limburgs Museum het ‘Pakhuis van Sinterklaas‘. Kinderen kunnen de hulppieten van Sinterklaas helpen met allerlei dingen en uiteindelijk ook hun Pietendiploma halen.

In de omgeving van Venlo hebben wij mogen adverteren om zo meer hulppieten op te trommelen voor het Pakhuis van Sinterklaas. Het was een tijdelijk evenement omdat Sinterklaas natuurlijk na 5 december weer naar Spanje vertrekt met zijn pieten. Om deze reden hebben wij een krijt graffiticampagne gerealiseerd zodat de uitingen na 5 december niet meer te zien waren.
 

Bekijk de mogelijkheden

Gemeente Lingewaal krijt graffiti

Gemeente Lingewaal

Hondenpoep campagne In opdracht van de Gemeente Lingewaal hebben op locaties waar de bewoners veel lasten hadden van hondenpoep verschillende melkverf uitingen aangebracht. Veel bewoners in Lingewaal zijn zich niet bewust van het probleem. Met het ontwerp willen wij de
Lees meer…

HLT samen woninginbraken clean graffiti

Gemeenten Hillegom, Lisse en Teylingen

Stop woninginbraken in Gemeentes! Voor de drie Gemeentes in Nederland hebben wij een woninginbraken campagne uitgevoerd. De Gemeentes willen bij de bewoners bewustwording creëren doodmiddel van onze duurzame straatreclames. Wij hebben een ontwerp gemaakt waarbij de volgende tekst is gebruikt:
Lees meer…