Een nieuw politiek geluid in Gouda vanaf 2010

Gouda Positief is een lokale politieke partij sinds 2010. Met de gemeenteraadsverkiezingen wilden ze hun politieke schreeuw laten horen door de stad. Samen met Natuurlijkadverteren.nl wilden ze zich laten horen voor een ‘politieke schoonmaak’. De fractievoorzitter Johan Weeber heeft de eerste reverse-graffiti mogen plaatsen onder het vizier van een persfotograaf van het Algemeen Dagblad.

Sjane-Marie Koppers

Bij graffiti denk je meestal aan schoonmaken in negatieve zin, maar met behulp van 'Natuurlijkadverteren.nl' hebben we een hele ludieke actie neergezet voor onze campagne.

Ons motto: grote schoonmaak is op ruim 20 plaatsen in Gouda op straat aangebracht. Het aanbrengen leverde al veel positieve reacties van passanten op, maar leverde ons ook aandacht van de geschreven pers op. De samenwerking met 'Natuurlijkadverteren.nl' was zondermeer goed: ondanks de korte voorbereidingstijd stond het team op de afgesproken tijd klaar en ging enthousiast aan de gang. Bedankt!

 

Bekijk de mogelijkheden

Krijt Graffiti Corona

Gemeente Helmond

Corona / Covid-19 campagne Voor de gemeente Helmond hebben wij ruim 20 uitingen aangebracht op drukbezochte locaties. Het voordeel van deze vorm van adverteren is dat we de uitingen nagenoeg op elke ondergrond kunnen aanbrengen. Als gemeente kun je op
Lees meer…

Gemeente Schiedam - Corona - tijdelijke krijt

Gemeente Schiedam

Corona / Covid-19 campagne In de gemeente Schiedam hebben wij diverse krijtuitingen aangebracht in het kader van Corona. Op deze duurzame manier van communiceren wilt de gemeente de bewoners wijzen op de afstand die men van elkaar moeten houden. De
Lees meer…

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com