Een nieuw politiek geluid in Gouda vanaf 2010

Gouda Positief is een lokale politieke partij sinds 2010. Met de gemeenteraadsverkiezingen wilden ze hun politieke schreeuw laten horen door de stad. Samen met Natuurlijkadverteren.nl wilden ze zich laten horen voor een ‘politieke schoonmaak’. De fractievoorzitter Johan Weeber heeft de eerste reverse-graffiti mogen plaatsen onder het vizier van een persfotograaf van het Algemeen Dagblad.

Sjane-Marie Koppers

Bij graffiti denk je meestal aan schoonmaken in negatieve zin, maar met behulp van 'Natuurlijkadverteren.nl' hebben we een hele ludieke actie neergezet voor onze campagne.

Ons motto: grote schoonmaak is op ruim 20 plaatsen in Gouda op straat aangebracht. Het aanbrengen leverde al veel positieve reacties van passanten op, maar leverde ons ook aandacht van de geschreven pers op. De samenwerking met 'Natuurlijkadverteren.nl' was zondermeer goed: ondanks de korte voorbereidingstijd stond het team op de afgesproken tijd klaar en ging enthousiast aan de gang. Bedankt!

 

Bekijk de mogelijkheden

Nike FootballX

Nike trapt af met FootballX Op het Nike Football X toernooi hebben de beste straatvoetbalteams van Nederland het tegen elkaar opgenomen. Met onder andere Edward van Gils, wat gezien wordt als de beste straatvoetballer ter wereld, heeft Nike er weer
Lees meer…

duurzaam schilderij

Lumideers

Moswand voor Lumideers   Lumideers is een jong bedrijf dat gespecialiseerd is in creatieve oplossing op het gebied van grafisch design en webdesign. Als dank voor het maken van onze geweldige website hebben wij een moswand met het logo van
Lees meer…