Een nieuw politiek geluid in Gouda vanaf 2010

Gouda Positief is een lokale politieke partij sinds 2010. Met de gemeenteraadsverkiezingen wilden ze hun politieke schreeuw laten horen door de stad. Samen met Natuurlijkadverteren.nl wilden ze zich laten horen voor een ‘politieke schoonmaak’. De fractievoorzitter Johan Weeber heeft de eerste reverse-graffiti mogen plaatsen onder het vizier van een persfotograaf van het Algemeen Dagblad.

Sjane-Marie Koppers

Bij graffiti denk je meestal aan schoonmaken in negatieve zin, maar met behulp van 'Natuurlijkadverteren.nl' hebben we een hele ludieke actie neergezet voor onze campagne.

Ons motto: grote schoonmaak is op ruim 20 plaatsen in Gouda op straat aangebracht. Het aanbrengen leverde al veel positieve reacties van passanten op, maar leverde ons ook aandacht van de geschreven pers op. De samenwerking met 'Natuurlijkadverteren.nl' was zondermeer goed: ondanks de korte voorbereidingstijd stond het team op de afgesproken tijd klaar en ging enthousiast aan de gang. Bedankt!

 

Bekijk de mogelijkheden

Velsertunnelrun

Niet zo maar een run! Een unieke kans en een prachtig parcours van Velsen naar Beverwijk. De route met een afstand van 7,68 km is met 6000 lopers volledig uitverkocht. Op het parcours hebben wij op diverse afstanden krijt graffiti
Lees meer…

Postillion Hotels

Een route richting het Hotel met reverse graffiti Voor een campagne voor Postillion Hotels hebben wij ruim 20 uitingen aangebracht met reverse graffiti. Het doel was om meer bezoekers richting het hotel te leiden. Met de inzet van reverse graffiti
Lees meer…