Een nieuw politiek geluid in Gouda vanaf 2010

Gouda Positief is een lokale politieke partij sinds 2010. Met de gemeenteraadsverkiezingen wilden ze hun politieke schreeuw laten horen door de stad. Samen met Natuurlijkadverteren.nl wilden ze zich laten horen voor een ‘politieke schoonmaak’. De fractievoorzitter Johan Weeber heeft de eerste reverse-graffiti mogen plaatsen onder het vizier van een persfotograaf van het Algemeen Dagblad.

Sjane-Marie Koppers

Bij graffiti denk je meestal aan schoonmaken in negatieve zin, maar met behulp van 'Natuurlijkadverteren.nl' hebben we een hele ludieke actie neergezet voor onze campagne.

Ons motto: grote schoonmaak is op ruim 20 plaatsen in Gouda op straat aangebracht. Het aanbrengen leverde al veel positieve reacties van passanten op, maar leverde ons ook aandacht van de geschreven pers op. De samenwerking met 'Natuurlijkadverteren.nl' was zondermeer goed: ondanks de korte voorbereidingstijd stond het team op de afgesproken tijd klaar en ging enthousiast aan de gang. Bedankt!

 

Bekijk de mogelijkheden

Gemeente Lingewaal krijt graffiti

Gemeente Lingewaal

Hondenpoep campagne In opdracht van de Gemeente Lingewaal hebben op locaties waar de bewoners veel lasten hadden van hondenpoep verschillende melkverf uitingen aangebracht. Veel bewoners in Lingewaal zijn zich niet bewust van het probleem. Met het ontwerp willen wij de
Lees meer…

HLT samen woninginbraken clean graffiti

Gemeenten Hillegom, Lisse en Teylingen

Stop woninginbraken in Gemeentes! Voor de drie Gemeentes in Nederland hebben wij een woninginbraken campagne uitgevoerd. De Gemeentes willen bij de bewoners bewustwording creƫren doodmiddel van onze duurzame straatreclames. Wij hebben een ontwerp gemaakt waarbij de volgende tekst is gebruikt:
Lees meer…