Maak het inbrekers niet te makkelijk

Het is bij veel mensen al een gewoonte om voor een snelle boodschap de deur niet achter in op slot te doen. De gemeente Hoogeveen wilde de inwoners van hun gemeente weer bewust laten worden hoe snel inbrekers bij ongesloten deuren en ramen naar binnen kunnen dringen. En dan ben je al te laat.

Gemeente Hoogeveen heeft Natuurlijkadverteren.nl ingeschakeld om een anti-woninginbraak te lanceren. Op bepaalde plekken in deze gemeente waar veel voorbijgangers komen zijn deze uitingen met green graffiti geplaatst om zo de bewoners weer bewust te laten worden dat het een kleine moeite is om vóór vertrek alle ramen en deuren op slot te doen.

 

Bekijk de mogelijkheden

Gemeente Lingewaal krijt graffiti

Gemeente Lingewaal

Hondenpoep campagne In opdracht van de Gemeente Lingewaal hebben op locaties waar de bewoners veel lasten hadden van hondenpoep verschillende melkverf uitingen aangebracht. Veel bewoners in Lingewaal zijn zich niet bewust van het probleem. Met het ontwerp willen wij de
Lees meer…

HLT samen woninginbraken clean graffiti

Gemeenten Hillegom, Lisse en Teylingen

Stop woninginbraken in Gemeentes! Voor de drie Gemeentes in Nederland hebben wij een woninginbraken campagne uitgevoerd. De Gemeentes willen bij de bewoners bewustwording creëren doodmiddel van onze duurzame straatreclames. Wij hebben een ontwerp gemaakt waarbij de volgende tekst is gebruikt:
Lees meer…