Laat je verrassen in de Duurzaamheidswinkel!

Voor de feestelijke opening van de Duurzaamheidswinkel in Dordrecht hebben wij verschillende krijt uitingen aangebracht. De wethouder Rik van der Linden heeft onder het oog van de pers zelf een krijt uiting aangebracht voor de winkel.

In de Duurzaamheidswinkel kunnen de bewoners uit Dordrecht de komende drie maanden advies inwinnen over energie besparing in het huis. De gemeente Dordrecht heeft tevens een artikel gepubliceerd en is hier te vinden.

Mocht je meer informatie wensen over de mogelijkheden met krijt graffiti neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Gemeente Lingewaal krijt graffiti

Gemeente Lingewaal

Hondenpoep campagne In opdracht van de Gemeente Lingewaal hebben op locaties waar de bewoners veel lasten hadden van hondenpoep verschillende melkverf uitingen aangebracht. Veel bewoners in Lingewaal zijn zich niet bewust van het probleem. Met het ontwerp willen wij de
Lees meer…

HLT samen woninginbraken clean graffiti

Gemeenten Hillegom, Lisse en Teylingen

Stop woninginbraken in Gemeentes! Voor de drie Gemeentes in Nederland hebben wij een woninginbraken campagne uitgevoerd. De Gemeentes willen bij de bewoners bewustwording creƫren doodmiddel van onze duurzame straatreclames. Wij hebben een ontwerp gemaakt waarbij de volgende tekst is gebruikt:
Lees meer…