Promotiecampagne voor 15 EP Maxwell winkels in Limburg en Noord-Brabant

Voor een grote campagne in het zuiden van Nederland hebben wij circa 65 kleurrijke krijt graffiti uitingen aangebracht. Voor de campagne is gebruik gemaakt van één sjabloon die voor alle winkels gebruikt is. Door meerdere krijt kleuren in het sjabloon aan te brengen vallen de uitingen extra op.

Bij EP Maxwell ben je op het juiste adres voor consumentenelectronica en huishoudelijke apparatuur. Met de campagne hebben wij een steentje kunnen bijdragen aan het succes van de EP:Formule.

Wil je weten wat het kost om een op maat gemaakte campagne door Natuurlijkadverteren.nl te laten verzorgen? Bekijk de volgende pagina.

 

Velsertunnelrun

Niet zo maar een run! Een unieke kans en een prachtig parcours van Velsen naar Beverwijk. De route met een afstand van 7,68 km is met 6000 lopers volledig uitverkocht. Op het parcours hebben wij op diverse afstanden krijt graffiti
Lees meer…

Postillion Hotels

Een route richting het Hotel met reverse graffiti Voor een campagne voor Postillion Hotels hebben wij ruim 20 uitingen aangebracht met reverse graffiti. Het doel was om meer bezoekers richting het hotel te leiden. Met de inzet van reverse graffiti
Lees meer…