Promotiecampagne voor 15 EP Maxwell winkels in Limburg en Noord-Brabant

Voor een grote campagne in het zuiden van Nederland hebben wij circa 65 kleurrijke krijt graffiti uitingen aangebracht. Voor de campagne is gebruik gemaakt van één sjabloon die voor alle winkels gebruikt is. Door meerdere krijt kleuren in het sjabloon aan te brengen vallen de uitingen extra op.

Bij EP Maxwell ben je op het juiste adres voor consumentenelectronica en huishoudelijke apparatuur. Met de campagne hebben wij een steentje kunnen bijdragen aan het succes van de EP:Formule.

Wil je weten wat het kost om een op maat gemaakte campagne door Natuurlijkadverteren.nl te laten verzorgen? Bekijk de volgende pagina.

 

Krijt Graffiti Corona

Gemeente Helmond

Corona / Covid-19 campagne Voor de gemeente Helmond hebben wij ruim 20 uitingen aangebracht op drukbezochte locaties. Het voordeel van deze vorm van adverteren is dat we de uitingen nagenoeg op elke ondergrond kunnen aanbrengen. Als gemeente kun je op
Lees meer…

Gemeente Schiedam - Corona - tijdelijke krijt

Gemeente Schiedam

Corona / Covid-19 campagne In de gemeente Schiedam hebben wij diverse krijtuitingen aangebracht in het kader van Corona. Op deze duurzame manier van communiceren wilt de gemeente de bewoners wijzen op de afstand die men van elkaar moeten houden. De
Lees meer…

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com