Promotiecampagne voor 15 EP Maxwell winkels in Limburg en Noord-Brabant

Voor een grote campagne in het zuiden van Nederland hebben wij circa 65 kleurrijke krijt graffiti uitingen aangebracht. Voor de campagne is gebruik gemaakt van één sjabloon die voor alle winkels gebruikt is. Door meerdere krijt kleuren in het sjabloon aan te brengen vallen de uitingen extra op.

Bij EP Maxwell ben je op het juiste adres voor consumentenelectronica en huishoudelijke apparatuur. Met de campagne hebben wij een steentje kunnen bijdragen aan het succes van de EP:Formule.

Wil je weten wat het kost om een op maat gemaakte campagne door Natuurlijkadverteren.nl te laten verzorgen? Bekijk de volgende pagina.

 

Gemeente Lingewaal krijt graffiti

Gemeente Lingewaal

Hondenpoep campagne In opdracht van de Gemeente Lingewaal hebben op locaties waar de bewoners veel lasten hadden van hondenpoep verschillende melkverf uitingen aangebracht. Veel bewoners in Lingewaal zijn zich niet bewust van het probleem. Met het ontwerp willen wij de
Lees meer…

HLT samen woninginbraken clean graffiti

Gemeenten Hillegom, Lisse en Teylingen

Stop woninginbraken in Gemeentes! Voor de drie Gemeentes in Nederland hebben wij een woninginbraken campagne uitgevoerd. De Gemeentes willen bij de bewoners bewustwording creëren doodmiddel van onze duurzame straatreclames. Wij hebben een ontwerp gemaakt waarbij de volgende tekst is gebruikt:
Lees meer…