EK voetval voor vrouwen in Nederland

De Gemeente Utrecht heeft ons de opdracht gegeven om in de stad Utrecht op verschillende locaties oranje krijttags aan te brengen. Wij hebben met trots aan deze opdracht gewerkt. Op de looproutes naar het station en de fanzone hebben wij de 30-tal uitingen aangebracht. De krijttags zijn voor een tijdelijke duur zichtbaar en heeft het beoogde doel ook maximaal behaald volgens de Gemeente Utrecht.

Wij voeren regelmatig opdracht uit namens diverse Gemeente in Nederland. Zou u als Gemeente meer informatie willen ontvangen over de verschillende mogelijkheden. Neem dan contact op.

 

 

Gemeente Lingewaal krijt graffiti

Gemeente Lingewaal

Hondenpoep campagne In opdracht van de Gemeente Lingewaal hebben op locaties waar de bewoners veel lasten hadden van hondenpoep verschillende melkverf uitingen aangebracht. Veel bewoners in Lingewaal zijn zich niet bewust van het probleem. Met het ontwerp willen wij de
Lees meer…

HLT samen woninginbraken clean graffiti

Gemeenten Hillegom, Lisse en Teylingen

Stop woninginbraken in Gemeentes! Voor de drie Gemeentes in Nederland hebben wij een woninginbraken campagne uitgevoerd. De Gemeentes willen bij de bewoners bewustwording creƫren doodmiddel van onze duurzame straatreclames. Wij hebben een ontwerp gemaakt waarbij de volgende tekst is gebruikt:
Lees meer…