Brielle Beatz, het dancefestival van Brielle

BrielleBeatz is een dancefestival wat in Brielle gegeven wordt. Op dit festival waren veel bekende dj’s en ze wisten ook groot uit te pakken. Voor BrielleBeatz hebben wij een erg gedetailleerd reverse graffiti-sjabloon weten te maken wat gewaardeerd kon worden. Ook voor deze campagne hebben wij ons uiterste best gedaan de doelgroep te benaderen. De advertenties waren vooral te vinden bij middelbare- en voortgezette scholen,  voetbalverenigingen, bus- en metrostations, skateparken, uitgaansgelegenheden en winkelcentrums.

Leen van der Reiden - Organisator

In september 2012 hebben wij de hulp ingeroepen van Natuurlijkadverteren.nl omdat wij veel bekendheid wilde geven aan het eerste dance festival in Brielle. Wij waren erg enthousiast over het concept en zijn zeer tevreden over de inzet en betrokkenheid van deze jonge ondernemers.

In korte tijd hebben zij in een daverend tempo voor elkaar gekregen dat er op de meest efficiënte locaties geadverteerd is. Dit heeft er toe geleid dat ons eerste dance festival een grandioos succes is geweest en we zullen dit zeker volgend jaar herhalen. Mijn dank gaat uit naar Vincent en Mike van Natuurlijkadverteren.nl

 

Bekijk de mogelijkheden

 

Gemeente Lingewaal krijt graffiti

Gemeente Lingewaal

Hondenpoep campagne In opdracht van de Gemeente Lingewaal hebben op locaties waar de bewoners veel lasten hadden van hondenpoep verschillende melkverf uitingen aangebracht. Veel bewoners in Lingewaal zijn zich niet bewust van het probleem. Met het ontwerp willen wij de
Lees meer…

HLT samen woninginbraken clean graffiti

Gemeenten Hillegom, Lisse en Teylingen

Stop woninginbraken in Gemeentes! Voor de drie Gemeentes in Nederland hebben wij een woninginbraken campagne uitgevoerd. De Gemeentes willen bij de bewoners bewustwording creëren doodmiddel van onze duurzame straatreclames. Wij hebben een ontwerp gemaakt waarbij de volgende tekst is gebruikt:
Lees meer…