Misschien wel de bekendste loop van Brabant

Elk jaar wordt dit evenement georganiseerd. De editie van 2015 was alleen een heel bijzondere. Deze editie was het 30-jarige jubileum van de Bredase Singelloop. En het zou een fantastische verjaardag worden!

Om extra publiek te trekken voor dit geweldige evenement hebben wij met krijt graffiti door heel Breda het logo met een hardloopschoen verspreid. Daarnaast hebben we bij de start en finish een denkbeeldige start- en finishlijn gemaakt met daarvoor- en achter allemaal voetstappen van de deelnemers. Deze start- en finishlijn heeft zelfs de lokale krant bereikt met het artikel: ‘Geheimzinnige voetstapjes op kinderkopjes Grote Markt’.

En met succes! Zo’n 80.000 toeschouwers en het recordaantal van 17.700 deelnemers vierden samen het 30-jarig jubileum van de Bredase Singelloop. We zijn trots op het resultaat dat wij aan dit succes hebben mogen meewerken.

Bekijk de mogelijkheden

Gemeente Lingewaal krijt graffiti

Gemeente Lingewaal

Hondenpoep campagne In opdracht van de Gemeente Lingewaal hebben op locaties waar de bewoners veel lasten hadden van hondenpoep verschillende melkverf uitingen aangebracht. Veel bewoners in Lingewaal zijn zich niet bewust van het probleem. Met het ontwerp willen wij de
Lees meer…

HLT samen woninginbraken clean graffiti

Gemeenten Hillegom, Lisse en Teylingen

Stop woninginbraken in Gemeentes! Voor de drie Gemeentes in Nederland hebben wij een woninginbraken campagne uitgevoerd. De Gemeentes willen bij de bewoners bewustwording creëren doodmiddel van onze duurzame straatreclames. Wij hebben een ontwerp gemaakt waarbij de volgende tekst is gebruikt:
Lees meer…