Misschien wel de bekendste loop van Brabant

Elk jaar wordt dit evenement georganiseerd. De editie van 2015 was alleen een heel bijzondere. Deze editie was het 30-jarige jubileum van de Bredase Singelloop. En het zou een fantastische verjaardag worden!

Om extra publiek te trekken voor dit geweldige evenement hebben wij met krijt graffiti door heel Breda het logo met een hardloopschoen verspreid. Daarnaast hebben we bij de start en finish een denkbeeldige start- en finishlijn gemaakt met daarvoor- en achter allemaal voetstappen van de deelnemers. Deze start- en finishlijn heeft zelfs de lokale krant bereikt met het artikel: ‘Geheimzinnige voetstapjes op kinderkopjes Grote Markt’.

En met succes! Zo’n 80.000 toeschouwers en het recordaantal van 17.700 deelnemers vierden samen het 30-jarig jubileum van de Bredase Singelloop. We zijn trots op het resultaat dat wij aan dit succes hebben mogen meewerken.

Bekijk de mogelijkheden

Krijt Graffiti Corona

Gemeente Helmond

Corona / Covid-19 campagne Voor de gemeente Helmond hebben wij ruim 20 uitingen aangebracht op drukbezochte locaties. Het voordeel van deze vorm van adverteren is dat we de uitingen nagenoeg op elke ondergrond kunnen aanbrengen. Als gemeente kun je op
Lees meer…

Gemeente Schiedam - Corona - tijdelijke krijt

Gemeente Schiedam

Corona / Covid-19 campagne In de gemeente Schiedam hebben wij diverse krijtuitingen aangebracht in het kader van Corona. Op deze duurzame manier van communiceren wilt de gemeente de bewoners wijzen op de afstand die men van elkaar moeten houden. De
Lees meer…

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com