Misschien wel de bekendste loop van Brabant

Elk jaar wordt dit evenement georganiseerd. De editie van 2015 was alleen een heel bijzondere. Deze editie was het 30-jarige jubileum van de Bredase Singelloop. En het zou een fantastische verjaardag worden!

Om extra publiek te trekken voor dit geweldige evenement hebben wij met krijt graffiti door heel Breda het logo met een hardloopschoen verspreid. Daarnaast hebben we bij de start en finish een denkbeeldige start- en finishlijn gemaakt met daarvoor- en achter allemaal voetstappen van de deelnemers. Deze start- en finishlijn heeft zelfs de lokale krant bereikt met het artikel: ‘Geheimzinnige voetstapjes op kinderkopjes Grote Markt’.

En met succes! Zo’n 80.000 toeschouwers en het recordaantal van 17.700 deelnemers vierden samen het 30-jarig jubileum van de Bredase Singelloop. We zijn trots op het resultaat dat wij aan dit succes hebben mogen meewerken.

Bekijk de mogelijkheden

Velsertunnelrun

Niet zo maar een run! Een unieke kans en een prachtig parcours van Velsen naar Beverwijk. De route met een afstand van 7,68 km is met 6000 lopers volledig uitverkocht. Op het parcours hebben wij op diverse afstanden krijt graffiti
Lees meer…

Postillion Hotels

Een route richting het Hotel met reverse graffiti Voor een campagne voor Postillion Hotels hebben wij ruim 20 uitingen aangebracht met reverse graffiti. Het doel was om meer bezoekers richting het hotel te leiden. Met de inzet van reverse graffiti
Lees meer…