Meebieden op het online veilinghuis

BiedDingen.nl is een online veilinghuis waar je mee kan bieden op allerlei producten. Wij hebben voor BiedDingen.nl een grote landelijke campagne mogen uitvoeren waarbij credits gewonnen konden worden.

Elke maand bezoeken wij een stad ergens in Nederland en plaatsen in deze stad reverse graffiti-uitingen met het hamertje van BiedDingen.nl, genaamd Olly. Wanneer voorbijgangers Olly treffen kunnen zij een selfie maken met Olly en deze delen via social media om zo kans te maken op credits die te besteden zijn op het online veilinghuis. Een reverse graffiti campagne kan uitstekend worden gecombineerd met een selfie-actie via facebook.

Ben jij Olly al tegengekomen?

 

Bekijk de mogelijkheden

Gemeente Lingewaal krijt graffiti

Gemeente Lingewaal

Hondenpoep campagne In opdracht van de Gemeente Lingewaal hebben op locaties waar de bewoners veel lasten hadden van hondenpoep verschillende melkverf uitingen aangebracht. Veel bewoners in Lingewaal zijn zich niet bewust van het probleem. Met het ontwerp willen wij de
Lees meer…

HLT samen woninginbraken clean graffiti

Gemeenten Hillegom, Lisse en Teylingen

Stop woninginbraken in Gemeentes! Voor de drie Gemeentes in Nederland hebben wij een woninginbraken campagne uitgevoerd. De Gemeentes willen bij de bewoners bewustwording creëren doodmiddel van onze duurzame straatreclames. Wij hebben een ontwerp gemaakt waarbij de volgende tekst is gebruikt:
Lees meer…