Melkverf uitingen op de parkeerplaats van Zorgeloosch

Om de bezoekers van Zorgeloosch echt als koning te ontvangen hebben wij melkverf uitingen aangebracht op de parkeerplaats van het hoofdkantoor van Zorgeloosch. De pijl wijst de bezoekers naar de parkeerplaats die pal voor het pand gevestigd is.

De uiting hebben wij met melkverf aangebracht. Het voordeel van melkverf is dat de uitingen tot wel 12 maanden zichtbaar zijn. Om de pijl toch een persoonlijke tint mee te geven hebben wij de punt in de huiskleur roze van Zorgeloosch aangebracht. Melkverf kunnen wij in diverse kleuren aanbrengen zo blijven de uitingen zeker niet ongezien.

Bekijk ons overzicht voor meer straatreclame campagne of neem contact met ons op.

Gemeente Lingewaal krijt graffiti

Gemeente Lingewaal

Hondenpoep campagne In opdracht van de Gemeente Lingewaal hebben op locaties waar de bewoners veel lasten hadden van hondenpoep verschillende melkverf uitingen aangebracht. Veel bewoners in Lingewaal zijn zich niet bewust van het probleem. Met het ontwerp willen wij de
Lees meer…

HLT samen woninginbraken clean graffiti

Gemeenten Hillegom, Lisse en Teylingen

Stop woninginbraken in Gemeentes! Voor de drie Gemeentes in Nederland hebben wij een woninginbraken campagne uitgevoerd. De Gemeentes willen bij de bewoners bewustwording creƫren doodmiddel van onze duurzame straatreclames. Wij hebben een ontwerp gemaakt waarbij de volgende tekst is gebruikt:
Lees meer…