De Ziggo campagne onder de aandacht brengen

Vier weken achter elkaar hebben we elke week 10-tallen uitingen aangebracht in heel Nederland voor een campagne van Ziggo. De uitingen hebben we met krijtgraffiti aangebracht in twee verschillende kleuren. Door de combinatie van de twee kleuren vallen de uitingen extra op. In overleg met de opdrachtgever hebben we op de beste spots in Nederland de uitingen aangebracht.

Ondernemers konden profiteren van supersnel en stabiel internet. Met de krijtgraffiti campagne hebben we zoveel mogelijk ondernemers proberen te bereiken in heel Nederland. Het grote voordeel van krijtgraffiti is dat het in verschillende kleuren is aan te brengen, voor welke klant is er een geschikte kleur aanwezig.

Wil je meer informatie over de verschillende straatreclame campagnes die wij bieden neem dan contact met ons op.

Gemeente Lingewaal krijt graffiti

Gemeente Lingewaal

Hondenpoep campagne In opdracht van de Gemeente Lingewaal hebben op locaties waar de bewoners veel lasten hadden van hondenpoep verschillende melkverf uitingen aangebracht. Veel bewoners in Lingewaal zijn zich niet bewust van het probleem. Met het ontwerp willen wij de
Lees meer…

HLT samen woninginbraken clean graffiti

Gemeenten Hillegom, Lisse en Teylingen

Stop woninginbraken in Gemeentes! Voor de drie Gemeentes in Nederland hebben wij een woninginbraken campagne uitgevoerd. De Gemeentes willen bij de bewoners bewustwording creëren doodmiddel van onze duurzame straatreclames. Wij hebben een ontwerp gemaakt waarbij de volgende tekst is gebruikt:
Lees meer…