ZEO geeft bedrijven online spierballen

Dit is tevens het motto van het bedrijf. Met een team van online marketing en webdevelopment specialisten versterken ze de positie online. De online marketing specialisten kijken verder dan bezoekers. Ze kijken naar doelgroep, je branding en je doelen. Uiteindelijke gaat het om de juiste boodschap, aan de juiste persoon, op het juiste moment.

Uiteindelijk kunnen wij ZEO versterken met een offline straatreclame campagne waarbij wij rondom de jaarbeurs Utrecht diverse uitingen met zowel reverse – als krijtgraffiti hebben aangebracht.

Wil je ook in aanloop naar een event beurs extra aandacht? Bekijk hier de mogelijkheden voor de verschillende straatreclame campagnes. Je kunt ook direct contact opnemen met ons!

Krijt Graffiti Corona

Gemeente Helmond

Corona / Covid-19 campagne Voor de gemeente Helmond hebben wij ruim 20 uitingen aangebracht op drukbezochte locaties. Het voordeel van deze vorm van adverteren is dat we de uitingen nagenoeg op elke ondergrond kunnen aanbrengen. Als gemeente kun je op
Lees meer…

Gemeente Schiedam - Corona - tijdelijke krijt

Gemeente Schiedam

Corona / Covid-19 campagne In de gemeente Schiedam hebben wij diverse krijtuitingen aangebracht in het kader van Corona. Op deze duurzame manier van communiceren wilt de gemeente de bewoners wijzen op de afstand die men van elkaar moeten houden. De
Lees meer…

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com