ZEO geeft bedrijven online spierballen

Dit is tevens het motto van het bedrijf. Met een team van online marketing en webdevelopment specialisten versterken ze de positie online. De online marketing specialisten kijken verder dan bezoekers. Ze kijken naar doelgroep, je branding en je doelen. Uiteindelijke gaat het om de juiste boodschap, aan de juiste persoon, op het juiste moment.

Uiteindelijk kunnen wij ZEO versterken met een offline straatreclame campagne waarbij wij rondom de jaarbeurs Utrecht diverse uitingen met zowel reverse – als krijtgraffiti hebben aangebracht.

Wil je ook in aanloop naar een event beurs extra aandacht? Bekijk hier de mogelijkheden voor de verschillende straatreclame campagnes. Je kunt ook direct contact opnemen met ons!

Velsertunnelrun

Niet zo maar een run! Een unieke kans en een prachtig parcours van Velsen naar Beverwijk. De route met een afstand van 7,68 km is met 6000 lopers volledig uitverkocht. Op het parcours hebben wij op diverse afstanden krijt graffiti
Lees meer…

Postillion Hotels

Een route richting het Hotel met reverse graffiti Voor een campagne voor Postillion Hotels hebben wij ruim 20 uitingen aangebracht met reverse graffiti. Het doel was om meer bezoekers richting het hotel te leiden. Met de inzet van reverse graffiti
Lees meer…