ZEO geeft bedrijven online spierballen

Dit is tevens het motto van het bedrijf. Met een team van online marketing en webdevelopment specialisten versterken ze de positie online. De online marketing specialisten kijken verder dan bezoekers. Ze kijken naar doelgroep, je branding en je doelen. Uiteindelijke gaat het om de juiste boodschap, aan de juiste persoon, op het juiste moment.

Uiteindelijk kunnen wij ZEO versterken met een offline straatreclame campagne waarbij wij rondom de jaarbeurs Utrecht diverse uitingen met zowel reverse – als krijtgraffiti hebben aangebracht.

Wil je ook in aanloop naar een event beurs extra aandacht? Bekijk hier de mogelijkheden voor de verschillende straatreclame campagnes. Je kunt ook direct contact opnemen met ons!

Gemeente Lingewaal krijt graffiti

Gemeente Lingewaal

Hondenpoep campagne In opdracht van de Gemeente Lingewaal hebben op locaties waar de bewoners veel lasten hadden van hondenpoep verschillende melkverf uitingen aangebracht. Veel bewoners in Lingewaal zijn zich niet bewust van het probleem. Met het ontwerp willen wij de
Lees meer…

HLT samen woninginbraken clean graffiti

Gemeenten Hillegom, Lisse en Teylingen

Stop woninginbraken in Gemeentes! Voor de drie Gemeentes in Nederland hebben wij een woninginbraken campagne uitgevoerd. De Gemeentes willen bij de bewoners bewustwording creƫren doodmiddel van onze duurzame straatreclames. Wij hebben een ontwerp gemaakt waarbij de volgende tekst is gebruikt:
Lees meer…