Release nieuwe album Yellow Claw, getiteld “Los Amsterdam”

In opdracht van Warner Music Benelux hebben wij op verschillende plekken in Amsterdam reverse graffti uitingen aangebracht ter viering van het nieuwe album van Yellow Claw. Op 31 maart 2017 is het nieuwe album gereleased. De reverse graffiti uitingen zijn zeker niet ongezien gebleven in de stad Amsterdam met ruim 850.000 bewoners. Uit ervaring weten wij de beste spots te vinden in een stad als Amsterdam.

Wil je met jouw nieuwe dienst of product ook opvallen en een straatreclame campagne willen inzetten? Neem dan contact op met ons.

Gemeente Lingewaal krijt graffiti

Gemeente Lingewaal

Hondenpoep campagne In opdracht van de Gemeente Lingewaal hebben op locaties waar de bewoners veel lasten hadden van hondenpoep verschillende melkverf uitingen aangebracht. Veel bewoners in Lingewaal zijn zich niet bewust van het probleem. Met het ontwerp willen wij de
Lees meer…

HLT samen woninginbraken clean graffiti

Gemeenten Hillegom, Lisse en Teylingen

Stop woninginbraken in Gemeentes! Voor de drie Gemeentes in Nederland hebben wij een woninginbraken campagne uitgevoerd. De Gemeentes willen bij de bewoners bewustwording creëren doodmiddel van onze duurzame straatreclames. Wij hebben een ontwerp gemaakt waarbij de volgende tekst is gebruikt:
Lees meer…