Samen met Beesel

Er verandert veel op het gebied van het sociaal domein: de langdurige zorg, de jeugdzorg en aan de onderkant van de arbeidsmarkt. Sinds 1 januari 2015 is deze gemeente verantwoordelijk voor deze taken. Veel veranderingen betekent ook veel vragen. Het is van belang om elkaar op de hoogte te houden van ontwikkelingen. Vandaar dat de gemeente Beesel is gestart met de communicatiecampagne ‘Gewoon Samen’.

De campagne voor gemeente Beesel was van een groot formaat. De gehele gemeente, bestaande uit 3 dorpen, moest van reverse graffiti en krijt graffiti voorzien worden met de nieuwe website van Samen met Beesel. Daarnaast zijn de 3 lokale winkelpleinen voorzien van een reusachtige website zodat de inwoners het niet kan zijn ontgaan.

 

Sanne Verdonck

Als gemeente met het groenste dorp van Nederland wilden we op een duurzame manier en midden in de samenleving onze nieuwe website en sociale kaart samenmetbeesel.nl promoten.
Dat is dankzij de jongens van Natuurlijkadverteren.nl helemaal gelukt! Het werd een grote campagne: 100 reverse graffiti advertenties door de hele gemeente en op drie pleinen in krijtletters de (12 meter lange!) naam van de website. Zowel in de voorbereiding als op de dag van de campagne kende het enthousiasme van Mike en Vincent geen grenzen. We kijken allemaal terug op een hele fijne campagne!


 

Bekijk de mogelijkheden

Krijt Graffiti Corona

Gemeente Helmond

Corona / Covid-19 campagne Voor de gemeente Helmond hebben wij ruim 20 uitingen aangebracht op drukbezochte locaties. Het voordeel van deze vorm van adverteren is dat we de uitingen nagenoeg op elke ondergrond kunnen aanbrengen. Als gemeente kun je op
Lees meer…

Gemeente Schiedam - Corona - tijdelijke krijt

Gemeente Schiedam

Corona / Covid-19 campagne In de gemeente Schiedam hebben wij diverse krijtuitingen aangebracht in het kader van Corona. Op deze duurzame manier van communiceren wilt de gemeente de bewoners wijzen op de afstand die men van elkaar moeten houden. De
Lees meer…

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com