Samen met Beesel

Er verandert veel op het gebied van het sociaal domein: de langdurige zorg, de jeugdzorg en aan de onderkant van de arbeidsmarkt. Sinds 1 januari 2015 is deze gemeente verantwoordelijk voor deze taken. Veel veranderingen betekent ook veel vragen. Het is van belang om elkaar op de hoogte te houden van ontwikkelingen. Vandaar dat de gemeente Beesel is gestart met de communicatiecampagne ‘Gewoon Samen’.

De campagne voor gemeente Beesel was van een groot formaat. De gehele gemeente, bestaande uit 3 dorpen, moest van reverse graffiti en krijt graffiti voorzien worden met de nieuwe website van Samen met Beesel. Daarnaast zijn de 3 lokale winkelpleinen voorzien van een reusachtige website zodat de inwoners het niet kan zijn ontgaan.

 

Sanne Verdonck

Als gemeente met het groenste dorp van Nederland wilden we op een duurzame manier en midden in de samenleving onze nieuwe website en sociale kaart samenmetbeesel.nl promoten.
Dat is dankzij de jongens van Natuurlijkadverteren.nl helemaal gelukt! Het werd een grote campagne: 100 reverse graffiti advertenties door de hele gemeente en op drie pleinen in krijtletters de (12 meter lange!) naam van de website. Zowel in de voorbereiding als op de dag van de campagne kende het enthousiasme van Mike en Vincent geen grenzen. We kijken allemaal terug op een hele fijne campagne!


 

Bekijk de mogelijkheden

Gemeente Lingewaal krijt graffiti

Gemeente Lingewaal

Hondenpoep campagne In opdracht van de Gemeente Lingewaal hebben op locaties waar de bewoners veel lasten hadden van hondenpoep verschillende melkverf uitingen aangebracht. Veel bewoners in Lingewaal zijn zich niet bewust van het probleem. Met het ontwerp willen wij de
Lees meer…

HLT samen woninginbraken clean graffiti

Gemeenten Hillegom, Lisse en Teylingen

Stop woninginbraken in Gemeentes! Voor de drie Gemeentes in Nederland hebben wij een woninginbraken campagne uitgevoerd. De Gemeentes willen bij de bewoners bewustwording creëren doodmiddel van onze duurzame straatreclames. Wij hebben een ontwerp gemaakt waarbij de volgende tekst is gebruikt:
Lees meer…