Samen met Beesel

Er verandert veel op het gebied van het sociaal domein: de langdurige zorg, de jeugdzorg en aan de onderkant van de arbeidsmarkt. Sinds 1 januari 2015 is deze gemeente verantwoordelijk voor deze taken. Veel veranderingen betekent ook veel vragen. Het is van belang om elkaar op de hoogte te houden van ontwikkelingen. Vandaar dat de gemeente Beesel is gestart met de communicatiecampagne ‘Gewoon Samen’.

De campagne voor gemeente Beesel was van een groot formaat. De gehele gemeente, bestaande uit 3 dorpen, moest van reverse graffiti en krijt graffiti voorzien worden met de nieuwe website van Samen met Beesel. Daarnaast zijn de 3 lokale winkelpleinen voorzien van een reusachtige website zodat de inwoners het niet kan zijn ontgaan.

 

Sanne Verdonck

Als gemeente met het groenste dorp van Nederland wilden we op een duurzame manier en midden in de samenleving onze nieuwe website en sociale kaart samenmetbeesel.nl promoten.
Dat is dankzij de jongens van Natuurlijkadverteren.nl helemaal gelukt! Het werd een grote campagne: 100 reverse graffiti advertenties door de hele gemeente en op drie pleinen in krijtletters de (12 meter lange!) naam van de website. Zowel in de voorbereiding als op de dag van de campagne kende het enthousiasme van Mike en Vincent geen grenzen. We kijken allemaal terug op een hele fijne campagne!


 

Bekijk de mogelijkheden

Velsertunnelrun

Niet zo maar een run! Een unieke kans en een prachtig parcours van Velsen naar Beverwijk. De route met een afstand van 7,68 km is met 6000 lopers volledig uitverkocht. Op het parcours hebben wij op diverse afstanden krijt graffiti
Lees meer…

Postillion Hotels

Een route richting het Hotel met reverse graffiti Voor een campagne voor Postillion Hotels hebben wij ruim 20 uitingen aangebracht met reverse graffiti. Het doel was om meer bezoekers richting het hotel te leiden. Met de inzet van reverse graffiti
Lees meer…