Moswand voor Lumideers

 

Lumideers is een jong bedrijf dat gespecialiseerd is in creatieve oplossing op het gebied van grafisch design en webdesign. Als dank voor het maken van onze geweldige website hebben wij een moswand met het logo van Lumideers gemaakt voor op kantoor. De moswanden van Natuurlijkadverteren.nl zijn gemaakt van écht mos en zijn onderhoudsvriendelijk. Deze moswand geeft een groene en duurzame uitstraling op kantoor en zal bijdragen aan een ontspannen sfeer.

De mogelijkheden met mos reclame zijn onbeperkt als het gaat om formaat, vorm en de soorten mos die gebruikt worden. De letters in deze moswand kunnen wij ook in verschillende kleuren leveren als dit wenselijk is. De levensduur van een moswand is onbeperkt en zéér geschikt voor binnen.

Bekijk de mogelijkheden

Gemeente Lingewaal krijt graffiti

Gemeente Lingewaal

Hondenpoep campagne In opdracht van de Gemeente Lingewaal hebben op locaties waar de bewoners veel lasten hadden van hondenpoep verschillende melkverf uitingen aangebracht. Veel bewoners in Lingewaal zijn zich niet bewust van het probleem. Met het ontwerp willen wij de
Lees meer…

HLT samen woninginbraken clean graffiti

Gemeenten Hillegom, Lisse en Teylingen

Stop woninginbraken in Gemeentes! Voor de drie Gemeentes in Nederland hebben wij een woninginbraken campagne uitgevoerd. De Gemeentes willen bij de bewoners bewustwording creëren doodmiddel van onze duurzame straatreclames. Wij hebben een ontwerp gemaakt waarbij de volgende tekst is gebruikt:
Lees meer…