Bruno Mars brengt nieuw album 24K Magic uit

Voor de lancering van het nieuwe album van Bruno Mars en de nominatie voor de MTV EMA’s in Rotterdam Ahoy hebben wij verschillende krijt en reverse graffiti uitingen aangebracht in de binnenstad. De uitingen hebben wij op drukbezochte locaties aangebracht middels reverse graffiti. Op sommige locaties was de ondergrond niet geschikt en hebben wij krijt graffiti in de kleur wit toegepast.

Na vier lange jaren is het nieuwe album 24K Magic eindelijk uit. Wij vonden het een eer om een spraakmakende reverse graffiti campagne aan te brengen voor een grote artiest als Bruno Mars. Wij hebben al meerdere malen campagnes uitgevoerd voor artiesten. Het is een mooie manier om de fans te bereiken. Wil je meer informatie over een straatreclame campagne?

Neem dan contact met ons op!

Gemeente Lingewaal krijt graffiti

Gemeente Lingewaal

Hondenpoep campagne In opdracht van de Gemeente Lingewaal hebben op locaties waar de bewoners veel lasten hadden van hondenpoep verschillende melkverf uitingen aangebracht. Veel bewoners in Lingewaal zijn zich niet bewust van het probleem. Met het ontwerp willen wij de
Lees meer…

HLT samen woninginbraken clean graffiti

Gemeenten Hillegom, Lisse en Teylingen

Stop woninginbraken in Gemeentes! Voor de drie Gemeentes in Nederland hebben wij een woninginbraken campagne uitgevoerd. De Gemeentes willen bij de bewoners bewustwording creëren doodmiddel van onze duurzame straatreclames. Wij hebben een ontwerp gemaakt waarbij de volgende tekst is gebruikt:
Lees meer…