Een aantal jaar hebben we zonder kennisbank gewerkt. We liepen tegen een aantal problemen aan. Eén daarvan was dat informatie op verschillende plekken was opgeslagen. We moesten soms echt zoeken om documenten van jaren geleden weer terug te vinden. Nu is dat geen punt meer. Alles vinden we eenvoudig terug. We zijn gecharmeerd van de oplossing die Bol & Boosch heeft geboden. Om die reden hebben we een partnership afgesloten. Al onze klanten kunnen profiteren van een korting als ze via ons een kennisbank afnemen. Wil je meer informatie over de kennisbank van Bol & Boosch neem dan contact met hen op.

 

Kennisbank van Bol & Boosch

kennisbank-startpagina

Homepage kennisbank Bol & Boosch

 

Kennismanagementsoftware kan dus helpen met het vereenvoudigen van kennisbeheer. Wij dachten in het begin, wat is kennisbeheer precies. Maar eigenlijk is het niets anders dan het werk dat we dagelijks doen en de documenten en ideeën die we opschrijven, bedenken en dus vastleggen. Kennis zit al in de kleinste dingen. Het is dus aan te bevelen om kritisch te kijken hoe je dit binnen je eigen organisatie hebt ingericht.

 

Meer over Bol & Boosch

Nederlands beste kennisplatform dat bedrijven helpt bij hun groeiambities. Door digitalisering is de manier waarop mensen werken drastisch veranderd. Bedrijfskennis wordt opgeslagen en gedeeld via verschillende kanalen. Denk aan de mail, dropbox, drive en zelfs hardcopy. Bij bedrijfskennis kun je denken aan werkinstructies, HRM-handboeken, vraag en antwoorden, inwerkdocumenten, notulen en richtlijnen. Door het verbeteren van deze kennisdeling kan je tot 35% tijd besparen. Bol & Boosch heeft een platform ontwikkeld waarmee je bedrijfskennis kan zoeken, vinden en beheren, zodat jij sneller kan groeien. Het is geschikt voor bedrijven met groei-ambities die impact willen maken. Het platform wordt gebruikt door honderden bedrijven, inclusief marktleiders zoals Zorgeloosch, Nationale Notaris en Livechat Service.

 

Lancering nieuwe kennisbank

Voor de lancering van de nieuwe versie van de kennisbank van Bol & Boosch verzorgt Natuurlijkadverteren.nl een landelijke krijt graffiti campagne. Wil jij ook een krijt campagne om meer naamsbekendheid te creëren neem dan contact op met ons.

 

 

Primaire-logo-van-bol-&-boosch